ImmersionVFX:llä on Youtube-kanava, jossa oleville videoille he ovat jo aiemmin istuttaneet valosapeleita mm. Indiana Jonesiin, Hobbitiin, Daredeviliin, Game of Thronesiin ja Thor Ragnarokiin. Tällä kertaa vuorossa on John Wick (Keanu Reeves).

Alussa videolla on moottoripyörien selässä tapahtuva taistelukohtaus ja lopussa kaksinkamppailu Zeroa (Mark Dacascos) vastaan. Kohtaukset ovat peräisin "John Wick: Chapter 3" -elokuvasta. Pistoolit ja muut käsiaseet, veitset ja miekat on korvattu valosapeleilla. Pahojen kavereiden valosapelit ovat perinteisen punaisia, ja Wickin tietenkin purppuranvärinen.

Video on hienosti editoitu, joten sitä saa katsella todella tarkasti, jos aikoo löytää virheitä. Pikaisella katsomisella, tai jos ei tiedä asian oikeaa laitaa, vaikuttaa siltä, kuin valomiekat olisivat alun perinkin olleet mukana kohtauksissa.

Aika näyttää, näemmekö Keanu Reevesiä Disneyn varmaan maailman tappiin jatkuvissa Star Wars -sarjan jatko- ja / tai jatkojatko-osissa, mutta sitä odotellessa mies lienee nähtävissä ainakin Matrixin ja John Wickin jatko-osissa, jotka julkaistaan 2021.

Ja tuorein Star Wars: the Rise of Skywalker'han on nähtävissä elokuvateattereissa parhaillaan – siis jos pelkkä lasermiekkojen suristelu riittää ilman John Wick'iä.

Asiasta kertoi Collider. Mikäli video ei näy alla, voit katsoa sen täällä.