Tapahtuman lipunmyynnistä, oheisohjelmasta sekä rataosuuksien ympärillä olevista tapahtuma-alueista vastaava Lahti Events Oy on asettanut tapahtuman kävijätavoitteeksi noin 60 - 70 000 kävijä. Myynti- ja markkinointiorientoituneen Markku Vihtilän omana tavoitteena onkin rakentaa tapahtumasta kävijöille ikimuistoinen kokemus.

- Olen innoissani mahdollisuudesta saada olla osana tiimiä, jolla on etuoikeus toteuttaa kansainvälinen huippu-urheilutapahtuma Suomessa. Tavoitteena on rakentaa Suomen osakilpailusta lajinsa paras kisatapahtuma. Sen lisäksi toimiva ja jatkuva yhteistyö Päijät-Hämeen sekä Kymenlaakson alueiden yrittäjien kanssa on tärkeässä roolissa.

Laajan kansainvälisen kokemuksen omaava Vihtilä mainitseekin uransa suurimmaksi saavutuksesi Sochi2014 -talviolympialaisten kansallisen lanseerauskiertueen Venäjällä.

Lahti Eventsin toimitusjohtaja Emilia Mäki kertookin Venäjän markkinatuntemuksen olevan tehtävässä suureksi eduksi.

- Pitkän tapahtuma-alan kokemuksen lisäksi Markun hyvä tuntemus Venäjän urheilutapahtumamarkkinoista on meille tärkeää, koska yksi merkittävä kohdealue meille on Venäjä, erityisesti Pietarin alue. Junayhteys Pietarista Kouvolaan on nopea ja kätevä tapa tuoda venäläisiä kisaturisteja KymiRingille kisoja seuraamaan.

Uuteen tehtäväänsä Vihtilä siirtyy tapahtumayhtiö Lataamo Group Oy:sta, jossa hän on ollut osakkaana toimien myynnin, asiakashallinnan ja tuotannon johtotehtävissä.

Ratamoottoripyöräilyn kausi käynnistyy maaliskuussa ja jatkuu marraskuun loppupuolelle. Suomessa kisat ajetaan 10.-12.7.2020 uudella Iittiin valmistuneella KymiRingin moottoriradalla.