Aprilia RSV4 1100 Factory 

Vuodelle 2020 Aprilia RSV4 1100 Factory uudistuu ja on entistä tehokkaampi ja teknisesti kehittyneempi. Aprilian uutuus-hypersportissa on vuodella 2020 Öhlinsin Smart EC 2.0 semiaktiivinen sähköjousitus ja huikaiseva 217 hv teho. Ulkonäön viimeistelee hiilikuituiset wingletit.

Lue lisää aiheesta täältä.

Vespa Elettrica 2020.

Vespa Elettrica 2020.

Vespa Elettrica 70 km/h

Legendaarinen Vespa tulee vuodelle 2020 myös kevytmoottoripyöräluokkaan täyssähköskootterimallillaan. Vespa Elettrican huippunopeus on 70 km/h ja se noudattaa Vespojen tuttua klassista muotoilua. Elettrica on ladattu täyteen älyä ja modernia teknologiaa. Ympäristöystävällisen modernin ikonin toimintasäteeksi luvataan 100 kilometriä. Vespaa hallitaan mobiilisovelluksella ja siinä on vakiovarusteena peruutusvaihde. Sisäänrakennettu Bluetooth-yhteys tuo näyttävään värimittaristoon muun muassa puhelun tiedot.

Lue lisää aiheesta täältä.

Niu NGT 2020.

Niu NGT 2020.

Niu NGT 70 km/h

Sporttisen Niu NGT:n ripeä kiihtyvyys ja sähkömoottorin mahtava vääntö ei jätä vauhdin ystävääkään kylmäksi. Tässä 70 km/h kulkevassa sporttiskootterissa on kaksi korkealaatuista Panasonicin 35 Ah -lithium-akkua ja Boschin valmistama 3 kW moottori. Toimintasädettä on jopa huimat 140 km ja akkujen latausaika on vain 2 x 3 tuntia (3 tuntia/akku). NGT-mallista löytyy helppokäyttöinen vakionopeudensäädin, säädettävä jousitus ja turvalliset CBS-yhdistelmäjarrut, jotka jakavat jarrutusvoiman optimaalisesti etu- ja takajarruille.

Lue lisää aiheesta täältä.

Ligier JS50L Sport Ultimate

Ligierin uutuus on urheilullinen lippulaivamalli, jossa vakiona mm. 16’’ Multispoke-vanteet, musta listasarja, Carbon look -sisäverhoilu, Sport-istuimet, rosteriset Sport-polkimet, 6,2" Pioneer-kosketusnäytöllä varustettu multimediasoitin peruutuskameralla ja laadukas Hifi-paketti. Ligier-malliston kaikki autot saa DCI Commonrail-moottorilla, jossa on ryömintäkytkin. DCI-moottorin yhteyteen saa myös ilmastoinnin. Uutuutena vuodelle 2020 Ligier esittelee ensimmäisenä mopoautovalmistajana ohjaustehostimen, joka tuo ohjaukseen tarkkuutta ja käytön helppoutta.