Leicestershiressä toimivalla yrityksellä on ollut ongelmia maksaa verojaan ja sen vuoksi se on joutunut selvitystilaan. Norton on perustettu jo vuonna 1898, ja se on ollut yksi viimeisistä brittiliäisistä moottoripyöräbrändeistä ja parhaiten tunnettu kisapyöristään.

Selvitystilaan joutuminen uhkaa samalla yrityksen sadan työntekijän tulevaisuutta.

Selvitystilaa hoitava Lee Causer kertoi, että hallinto tekee kaiken mahdollisen varmistaakseen sen, että asiakkaat, henkilöstö ja tavarantoimittajat saavat osansa prosessin aikana. 

Tavoitteena on minimoida kaikille osapuolille aiheutuvat ongelmat.

Norton perustettiin Birminghamissa, ja se alkoi valmistaa moottoripyöriä 1902, ja tuli varsin pian yhdistetyksi mp-kisoihin, kuten Mansaaren ajoon.

Merkin tunnetuimmat mallit olivat Dominator ja Commando. Lisäksi Englannin poliisi käytti Norton Interpolia 1980-luvulla.

Norton joutui taloudellisiin vaikeuksiin 2008, mutta sen pelasti nykyinen omistaja, yrittäjä ja sijoittaja Stuart Garner, joka elvytti liiketoiminnan.

Vielä viime toukokuussa Garner kertoi, että yrityksellä menee hyvin, ja että se suunnittelee uuden tehtaan avaamista. Tämän vuoden tammikuussa hän kuitenkin totesi, että yrityksellä on verovelkaa yli 300 000 puntaa, joka joutuu perintään, mikäli Nortonille ei anneta lisää maksuaikaa, todetaan BBC:n artikkelissa.