Itse asiassa hyviä perusteluja tuli niin paljon, että niistä valitseminen osoittautui tosi vaikeaksi. Vain neljää lipunsaajaa oli mahdoton valita, joten lisäsimme vielä viidennen lipun jakoon, ja silti jäi sellainen tunne, että ensi vuonna jaettavaa tarvitaan enemmän.

Alla lippujen saajat – pelkillä etunimillä – ja ne parhaat perustelut:

Auli: "Mulle kelpais lippu lauantaille! Isäntä voitti omansa jostain arvonnasta (taas, ei ollu eka kerta!), ja mä joudun aina ostamaan!"

Manne: "Viime vuoden messuilla kävin rullatuolilla istuen kolarin jälkeen. Alhaisesta asemastani en nähnyt kovin paljoa muuta kuin edessäni kävelevän väkijoukon takamuksia. Tänä vuona olisi mukava päästä omin jaloin katselemaan muutakin kuin niitä takamuksia! Jos saan lipun perjantaille, ajan sinne omalla pyörälläni." 

Mikko: "Paa nyt muutama piletti tänne, koska siellä on paljon ystäviä, prätkiä, kaljaa ja ehkä muutama tunti vapaata lapsistakin!"

Perttu: "Ilman lippua sinne ei pääse sisään."

Leena: "Pohjois-Karjalasta tullaan, verkkarit vaihdettu farkkuihin. Messuille lauantaina!"

Kiitämme kaikki osallistuneita nopeudesta ja hyvistä perusteluista sekä onnittelemme "valittuja". Käykää juttelemassa, kun tulette messuille. Meillä ei tällä kertaa ole omaa osastoa, mutta aina voi napata hihasta kiinni!

Tieto voittajille on lähtenyt Facebook-viestinä, joten lähetättehän meille sp-osoitteenne lippujen toimittamista varten.