Finalistinelikko:

Grainville Train, Brittitalli, Jyväskylä Grainville

Train on jyväskyläläinen kokoonpano, joka soittaa aitoa Amerikan countryrokkia sekä CCR:n parhaimmistoa ja rock klassikoita.

Evil Drive, Evil Drive, Hamina

Evil Drive. Kuva: A-J Tuomela.

Evil Drive. Kuva: A-J Tuomela.

Evil Drive on vuonna 2013 Kotkassa perustettu melodista death metallia soittava yhtye. Bändin ensimmäinen täyspitkä julkaistiin 2016. Toinen levy, Ragemaker, julkaistiin maailmanlaajuisesti 2018. Kolmas julkaistaan 2020.  Evil Drive on julkaissut 7 musiikkivideota ja keikkaillut runsaasti Suomessa ja ulkomailla.

Hazy Tribe, Bluerock Choppers MC, Raahe

Hazy Tribe. Kuva: A-J Tuomela.

Hazy Tribe. Kuva: A-J Tuomela.

6 kappaletta toisistaan eriävää ihmistä, joiden hulluusaste ei ole mitenkään toisistaan riippuvainen. Ainoa yhdistävä tekijä on rakkaus rokkenrolliin ja vapaaseen elämään eli moottoripyöräilyyn.

Hootenanny Freaks, Rude 38, Helsinki

Hootenanny Freaks. Kuva: A-J Tuomela.

Hootenanny Freaks. Kuva: A-J Tuomela.

Hootenanny Freaksin musa  on pakokaasun katkuista rehellistä Rock’n’ Rollia, jossa tuoksuu rasva ja hiki. Pääkaupunkiseudulla päämajaansa pitävä  bändi on tehnyt vuosien varrella useita keikkoja motoristibileissä ja  2019 mm. HD Super Rallyssa ja LinnaCruisingissa. Albumi FREAKSHOW julkaistiin keväällä 2019.

MP-rockin finaali on lauantaina 1.2. klo 14-15. Voittaja selviää klo 15.45.

MP-rock-raatiin kuuluvat toimittaja Jone Nikula Radio Rockista, muusikko Olli Herman, Petrol Circus Custom Bike Show’n kokoaja Japi Åström ja MP-messujen ohjelmatuottaja Mari Katajamäki.