Ténéré 700 on adventure tourer, jonka perimä on 1980-90-lukujen Dakar-ralleissa. Pyörässä on 689 cm3 nestejäähdytteinen kaksisylinterinen moottori kevyessä rungossa. Ajoasento tarjoaa paljon vapauksia, ja pyörä on kestävä ja helppo huoltaa. Malli toimii sekä off-road-, seikkailu- että touring-ajossa.

Pyörässä on korkealle asemoidut "kasvot", jotka liittyvät jännittävän näköiseen etuvaloon ja tankkiin, jotka yhdessä luovat designin, joka ilmentää seikkailun henkeä.

Yamaha YNF (Yamaha Next Field)-01. Tarkoitettu hitaan liikkuvuuden parantamiseen.

Yamaha YNF (Yamaha Next Field)-01. Tarkoitettu hitaan liikkuvuuden parantamiseen.

YNF-01 puolestaan on tarkoitettu hitaaseen liikkumiseen ja sen tyyliin on otettu vaikutteita liikkumisesta ulkosalla: isot neljän tuuman vanteet ja pyöräkohtainen jousitus, mitkä mahdollistavat liikkumisen erilaisilla tiepinnoilla. Kompakti muotoilu yhdessä tukevan rungon ja designin kanssa paketoivat ajoneuvon ja antavat kuljettajalle tunteen turvallisuudesta ja vapaudesta.

Laitteen design innostaa käyttäjiä suuntamaan ulos seikkailemaan.

YNF-01 vastaanottti iF Design Awardin, mutta se ehti sitä ennen jo saada Red Dot Awardin vuoden 2019 suunnittelukonseptina.

iF Design Award muotoilupalkintoa sponsoroi iF International Forum Design, maailman pisimpään vaikuttanut riippumaton design-järjestö, joka pitää majaansa Hannoverissä Saksassa. Se on jakanut alan palkintoja jo vuodesta 1953 lähtien.