Kisan logo.

Kisan logo.

Custom Rumble järjestetään joka toinen vuosi. Ducatin tämän vuotisessa kustoimointikisassa äänestäjillä on mistä valita, sillä ehdolla voittajaksi on peräti 74 erilaista muokattua Scrambleria. Äänestää voi 15. maaliskuuta asti ja voittaja julkistetaan toukokuussa Bike Shedissä, Lontoossa.

Kilpailuun ilmoittautuminen päättyi joulukuussa 2019, ja mukaan päässeet pyörät on jaettu viiteen luokkaan, mikä on kisan tämän vuoden uutuus. Neljä kategoriaa oli osoitettu Scrambler 800:lle ja Sixty2:lle ja yksi Ducati Scrambler 1100:lle.

Voittaja palkitaan Bike Shed -tapahtumassa Lontoossa toukokuussa.

Voittaja palkitaan Bike Shed -tapahtumassa Lontoossa toukokuussa.

Luokat ovat: 

Rocker: johon ilmoitettiin ne pyörät, joihin café racer -kulttuuri ja 60-luku ovat vaikuttaneet.

Cut-down: bobber-tyyliset pyörät, joissa välttämättä kaikki elementit eivät ole vain ulkonäön vuoksi.

All-Terrain: enduro-tyyliset Scramblerit, täydellisiä mihin tahansa maastoon ja varustettu offroad-inspiroitunein komponentein.

Outsider: suunniteltu heille, jotka eivät halua rajoittaa itseään vain yhteen kategoriaan, vaan haluavat päästää luovuutensa irti.

Bully: erikoiskategoria Ducati Scrambler 1100:a varten ilman tyyli- tai tyyppirajoituksia.

Viisi finalistia – yksi per luokka – lennätetään Lontooseen, jossa finaali järjestetään 23.5. Voittajan valitsee asiantuntijajury. Bike Shed Lontoo on yksi eurooppalaisita kustomoitujen moottoripyörien huipputapahtumista, ja on avoin kaikille. Se järjestetään 22. - 24.5. Tobacco Docksilla.

Voit käydä katsomassa ja ihailemassa pyöriä sekä tietenkin äänestämässä voittajasuosikkiasi täällä ja sekä Instagramissa Custom Rumble -sivulla.

Bayu Muharamin kustomoima Scrambler.

Bayu Muharamin kustomoima Scrambler.