Määräys kulkureittien tukkimiseen on tullut konkurssihallinnolta, joka etsii ostajaa moottoripyörävalmistajalle. Konkurssihallinto otti yrityksen haltuunsa tammikuussa, mutta tuotanto ja pyörien viimeistely on jatkunut. Nortonin noin sadan hengen henkilöstöstä osa irtisanottiin välittömästi, mutta loput ovat jatkaneet työtään normaalisti.

Nortonin omistajalle ja pääjohtajalle Stuart Garnerille kuuluneet neljä viidestä Aston Martinista ja muutama Range Rover on takavarikoitu.

Pyörien tuotanto lopetettiin helmikuun 11. päivänä. Siihen asti konkurssihallinto yritti saada valmiiksi niin monta tilattua pyörää kuin mahdollista. Päävelkoja Metro Bank kuitenkin vaati toiminnan lopettamista. BDO on puolestaan Metro Bankin nimittämä yritys, joka hoitaa Nortonin konkurssihallintoa, kertoi Morebikes.

Valoa yössä?

Huhujen mukaan Nortonia ovat olleet ryhtymässä pelastamaan monet tahot, mukaan lukien kaikki Amazonista aina näyttelijä Keanu Reevesiin. BDO:n antaman tiedon mukaan kiinnostusta on esiintynyt vahvasti myös todellisuudessa, mutta virallinen valvoja ei tietenkään voi ryhtyä tarkemmin kommentoimaan asiaa.

Toivottavasti joku riittävän kiinnostunut ja varakas taho innostuu pelastamaan vastikään uudelleenelvytetyn Nortonin.

Aiheesta aiemmin:

Legendaarinen brittimerkki joutui selvitystilaan