LR-malli on kehitetty 701 Enduron pohjalta, ja tuoreimmat versiot molemmista, kuten myös 701 Supermotosta, esiteltiin viime vuoden EICMA-messuilla Milanossa. Saman elektroniikkapaketin lisäksi LR-malli omaa erinomaiset matkaominaisuudet. 701 Enduro LR on saatavilla valtuutetuilta Husqvarna -jälleenmyyjiltä alkuvuodesta 2020. 

701 Enduro LR on pysytetty kevyenä, mutta siinä on 12 litran lisätankki, joka kasvattaa polttoainetilavuuden 25 litraan. Se taas mahdollistaa pitkän, jopa 500 kilometrin, ajomatkan tankkauksella.

Päivityksiä saanut yksisylinterinen, tilavuudeltaan 692.7 cm3 ja 74 hv tuottava moottori vastaa kaasuun lineaarisesti ja voiman ulostulo on tasainen kaikissa olosuhteissa. Husqvarna 701 Enduro LR -malli on varusteltu muun muassa kaarre-avusteisilla ABS -jarruilla, kallistuskulmaa lukevalla luistonestolla, helposti vaihdettavilla ajomoodeilla ja Easy Shift -vaihdeavustimella, jotka yhdessä tekevät ajosta vaivatonta.

701 Enduro LR tarjoaa suorituskykyisen teho-paino-suhteen, Ride-by-Wire -sähkökaasun ja huolellisesti suunnitellun ergonomian. Ketterällä yksisylinterisellä voi huoletta suunnata pidemmillekin matkoille murehtimatta siitä, onko reitillä asvalttiteitä vai hiekkapolkuja.

LR on varustettu täysin säädettävällä WP XPLOR -alustalla, joka tekee kokonaisuudesta tasapainoisen ja helposti käsiteltävän. Pitkän 250 mm joustomatkan ansiosta pyörä mukautuu muuttuvaan maastoon ja on helposti säädettävissä kuljettajan tarpeiden mukaan, kerrotaan Husqvarnan tiedotteessa.

Husqvarna 701 Enduro LR 2020

Husqvarna 701 Enduro LR 2020

Tekniset tiedot:

  • => Kevyet, integroidut polttoainesäiliöt - 12 litraa lisäkapasiteettia mahdollistaa 500 km toimintasäteen
  • => Helposti valittavat ajomoodit - muuta moottorinohjauksen tehoasetuksia ajon aikana
  • => Bosch cornering ABS - kaarreavusteinen jarrutusjärjestelmä
  • => Easy Shift -vaihdeavustin - lyhyempi vaihtoaika & parempi takarenkaan pito
  • => Kallistuskulmaa lukeva luistonesto - optimoi takarenkaan luistoa
  • => Kromi-Molybdeeni teräsputkirunko - vakaa & ketterä
  • => Alumiininen takahaarukka - kevyt & vakaa ajotuntuma
  • => Polyamiininen, yksiosainen takarunko integroidulla polttoainesäiliöllä - korkealuokkaista tekniikka
  • => Suositushinta: 14 988,60 € (hinta sis. autoveron osuuden 3 098,60 €)

Tarjolla on myös laaja valikoima Husqvarna Functional Clothing Offroad -ajovarustemalliston tuotteita sekä Husqvarna Accessories -lisävarusteita, joilla voi varustella pyörän omaan käyttötarkoitukseensa sopivaksi.

Aiheesta aiemmin:

Husqvarnalta mallipäivitysrysä ja vaikuttava Norden 901 adventurekonsepti

Husqvarnan päivitetyt 2020 701 Enduro ja 701 Supermoto ovat jo saapumassa jälleenmyyjille

Husqvarna 701 Enduro LR 2020

Husqvarna 701 Enduro LR 2020