... katso vaikka?

... katso vaikka?

Trans Am Worldwiden rakentama moottoripyörä perustuu vuosimallin 2020 Indian Bobberiin. Lähtökohtaan verrattuna pyörä on kokenut melkoisen muodonmuutoksen.

Ulkoasu on uusittu kokonaan kiitos hiilikuituisten takalokasuojan, moottorin koteloiden, jäähdyttimen suojan sekä ohjaustangon päähän sijotettujen ja alaspudotettujen peilien. Myös mittaristo on pantu uusiksi.

Mukavuudestakin on huolehdittu: istuin on uusi, ja kyytiläisen istuinosan voi ottaa pois niin halutessaan.

Tilausvaiheessa voit itse valita mattapintaisen tai kiiltävän viimeistelyn. Voit myös valita värin samoin kuin toisio- ja korostusvärit.

Trans Am

Trans Am ulkonäköä.

Pyörän alustaan, voimansiirtoon ja suorituskykyyn on myös tehty muutoksia. Pakettiin kuuluu kustomoidut valuvanteet kahtena eri vaihtoehtona. Eturengas on Metzelerin 130 mm ja takarengas 240 mm.

Takavaimentimina on Öhlinsin täysin säädettävät Street S36:t ulkoisilla säiliöillä. Suorituskykyä parantavaan pakettiin kuuluvat Zippersin ilmansuodinkotelo, Dynojetin Power 3 Tuner ja Freedomin kaksi-yhteen Combat-pakoputkisto.

Trans Amin Worldwiden sivuille pääset tästä. Asiasta kertoi Dupontregistry

Trans Am Worldwide sai alkunsa vuonna 2011 Trans Am Depot -nimisenä yrityksenä, kun veljekset Tod ja Scott Warmack sekä heidän kumppaninsa Jim Dowling aloittivat yhteistyön Tallahasseessa Floridassa graafisen suunnittelijan Kevin Morganin kanssa. Tavoitteena oli tuoda eloon heidän visionsa nykyaikaisesta Trans Amista. Mahdollistaakseen tämän, tiimi hankki itselleen oikeuen Trans Am -tuotenimeen, ja alkoi valmistaa autoja.

Trans Am

Trans Amin satulan saa sooloversioksi.

Auton design on kokenut monia parannuksia ensimmäisen prototyypin esittelyn jälkeen. Kumppanuus legendaarisen Hurst Performancen kanssa syntyi 2012 ja silloin tehtiin historiaa valmistamalla ensimmäinen Hurst-versio Trans Amista.

Sen jälkeen ei kestänyt kauaakaan, kun yritys muuttui pienestä kustomointipajasta täydeksi tuotantolaitokseksi.

Yrityksen keskeinen voimavara on intohimo sekä uusia että klassisia Trans Ameja kohtaan. Yritys sekä restauroi alkuperäisiä klassikkoautoja että modaa uusia näyttämään retroklassikoilta – toki modernein kilkkein.

Osa lukijoistammekin tunnistaa alkuperäisen Trans Amin Ritari Ässän Kitt-ihmeautoksi.

Trans Am

Trans Am