Videoiden mukaan Valentino Rossin huone on salainen paikka, johon hän on kerännyt koko elämänsä kisaurheilutarinan. Täytyy muistaa, että mies on yksi moottoripyöräurheilun suurimpia ja menestyksekkäimpiä nimiä kautta aikojen, ellei se kaikkein suurin.

Huoneeseensa Rossi on taltioinut kisa-ajoasujaan, -saappaitaan ja -kypäröitään sekä ennen kaikkea tarinoita ja kokemuksia pitkältä, yli 25 vuotta kestäneeltä uraltaan MotoGP-maailman äärimmäisellä huipulla.

Oheisen videosarjan on tuottanut Dainese. 

Valentino Rossi's Secret Room, osa 1: Salainen huone, johon kukaan ei vahingossa eksy, ja johon vain harvat ja valitut pääsevät.

Valentino Rossi's Secret Room, osa 2: Rossi kertoo kaskuja ihmisistä, haasteista ja ystävistä. Tervetuloa mestarin henkilökohtaisen tarinan sisään.

Valentino Rossi's Secret Room, osa 3: Moottoripyöräritarin ajoasu on hänen haarniskansa. Rossin uraan niitä mahtuu uskomaton määrä.

Valentino Rossi's Secret Room, osa 4: Valentino Rossin ikonisimmat kisakypärät, sekä designeja, jotka ovat tehneet historiaa että ennennäkemättömiä grafiikkoja mestarin juhlistamiseksi.