Espanjalainen Antoni – eli tuttavallisemmin – Toni Bou ei taida trialia vähääkään tunteville olla kovin vieras ilmiö, mutta kerrottakoon heille, jotka lajia tai miestä eivät vielä tunne, että hän on yksi moottoriurheilumaailman menestyksekkäimpiä kuljettajia koskaan. Hän on voittanut trialissa vuonna 2007 alkaneella kisaurallaan häikäisevät 26 maailmanmestaruutta, joista puolet on tullut sisäradoilla, puolet ulkona.

Mestarinkin pitää pysyä kunnossa, joten ohessa mies harjoittelemassa koronavirusvapaasti kotonaan trialia Honda Montesa Cota 4RT -moottoripyörällään.

Tai harjoittelee ja harjoittelee. Ehkä miehen aamurutiineihin kuuluu aina ajaa pyörällä sängyn luota keittiöön aamukahville ja siitä hissin avulla treenaamaan alakertaan... Jostainhan mestaruuden eväät on ammennettava.

Hyppyharjoituksia baarijakkaroilla. Vauhdissa Toni Bou.

Hyppyharjoituksia baarijakkaroilla. Vauhdissa trialin maailmanmestari Toni Bou.

Mestarin otteita on aina hieno seurata, niin tässäkin. Vaikka video onkin hauska, osaaminen näkyy joka sekunti. Keittiön baarijakkarat ovat loistavia välineitä hyppyharjoitteluun, ja näyttääpä tuo hammaspesukin sujuvan moottoripyörän selästä.

Video kannattaa katsoa kokonaisuudessaan, emme halua riistää yllätyksien tuottamia iloja, joten emme kerro enempää. Katso, nauti. Videota voisi ehkä parhaiten luonnehtia sanoilla "mykistävää taitoa, hauska". Maestro on maestro.

Asiasta kertoi Autoblog. Mikäli video ei näy alla, voit katsoa sen täällä.