FHRA:n johtoryhmä kokoontui tiistaina 31.3.2020 tekemään päätöksiä tulevaisuuden suhteen. FHRA:n tiedotteessa todetaan, että koronaviruspandemia on johtanut ennennäkemättömään tilanteeseen, johon kukaan ei ole osannut varautua.

American Car Show 2020 siirrettiin pääsiäiselle 2021. FHRA ei ole koskaan aiemmin joutunut siirtämään jo vuodesta 1978 asti järjestettyä näyttelyä. Yhdistys toivoo, että näytteilleasettajat ovat valmiit siirtämään näyttelypaikkansa vuodelle 2021. Mikäli siirto ei ole mahdollista, se toteaa, ettei valitettavasti voi tässä tapauksessa palauttaa jo maksettuja osastomaksuja.

Samalla se lupaa, että kun tilanne selkiintyy, kokoontuminen on taas turvallista ja rajoituksia on purettu, se antaa näytteilleasettajafirmoille mahdollisuuden olla esillä ja tehdä kauppaa ilmaiseksi muissa tapahtumissaan, joita se toivoo pystyvänsä vielä tänä kesänä järjestämään.

FHRA on yhteydessä kaikkiin yhteistyötahoihin tilanteesta ja toivoo tukea vaikeassa ja siitä riippumattomasta tilanteesta.

Kaikki näyttelyyn jo hyväksytyt ajoneuvot ja kerhot ovat myös tervetulleita ensi pääsiäisen näyttelyyn.

Kisaklenteri tyhjätty kesäkuunkin osalta

Kesän kilpailukalenterista kaikki kesäkuulle tai sitä ennen suunnitellut SM-kisat on peruttu ja johtoryhmä käsittelee kisakauden jatkoa 17.6.2020 uudelleen, jonka jälkeen niistä tiedotetaan erikseen lisää. Tämän hetken tilanteeseen peilaten Nitro Nationals on peruttu kaudelta 2020. Testipäivät järjestetään mahdollisuuksien mukaan, tästäkin tiedotetaan ajallaan.

Kadunmiesten ja FHRA pre-cruising-tapahtumia pyritään järjestämään kesällä, kun kokoontumiset ovat taas sallittuja ja mahdollisia rata- tai aluevarauksia ollaan saatu sovittua.

FHRA:n toimistohenkilökunnan lomautukset alkavat tällä viikolla. Lomautukset koskevat koko henkilöstöä. Osa henkilöstöstä jatkaa töitä osa-aikaisesti, jotta toiminnan välttämättömät työt saadaan hoidettua.

– Pyydämmekin nyt kärsivällisyyttä jäseniltämme sekä asiakkailtamme. Meidät saa parhaiten kiinni sähköposteilla info@fhra.fi tai puhelimitse tiistaisin klo 10.00-14.00.

FHRA Marketing Oy:n ja Finnish Hot Rod Association FHRA ry:n puheenjohtaja Lasse Koskinen on eronnut tehtävästään, henkilökohtaisiin syihin vedoten. Yhdistys kiittää Lassea mittaamattoman arvokkaasta panoksesta kerhon ja yrityksen hyväksi näinä vaikeina vuosina.

FHRA tehostaa toiminnan takaamiseksi kannatusjäsen-ja jäsenhankintaa sekä suunnittelee erilaisia tuki-ja kampanjatuotteita.

– Nyt tarvitsemme kaikkien tukea, toteaa FHRA:n toimitusjohtaja Eero Kiiskinen.