KTM AG on arvioinut loppuvuoden strategiaansa koronaviruksen vuoksi, se kun vaikuttaa yleiseen terveydentilaan, yhteisöihin, moottoripyöräalan teollisuuteen ja liiketoimintaan maailmanlaajuisella skaalalla. Työntekijöidensä ja asiakkaidensa parhaaksi yritys ilmoitti vetäytyvänsä globaaleista mp-alan näyttelyistä loppuvuoden osalta. Näihin kuuluvat myös Intermot-messut Kölnissä Saksassa ja Eicma-messut Milanossa, Italiassa.

Sellaisten tapahtumien suunnittelu tapahtuu tällä hetkellä isolla riskillä, koska ei voi tietää, millaiset rajoitukset julkisia kokoontumisia koskevat messujen toteutumisaikoihin. Messujen menestyminen vaatii, että satojatuhansia vierailijoita kokoontuu suljettuihin tiloihin ajanjaksoina, jotka kestävät päiviä ja jopa viikkoja. Tästä syystä KTM totesi, että messuilta poisjääminen on tapa myötävaikuttaa turvalliseen ja vahvaan paluuseen normaaliaktiviteetteihin.

KTM lupaa tyypilliseen tapaansa puskea eteenpäin nykyisten ja tulevien hankkeidensa kanssa tuottaakseen mp-markkinoille jännittäviä ja innovatiivisia malleja ja etsiäkseen parhaita tapoja esitellä nämä uudet mallit.

Lähikuukausina saattaa olla vähän hiljaisempaa, mutta KTM painaa konkreettisesti kaasua sitten loppuvuoden osalta.

– Messut ovat avainvirstanpylväitä koko mp-teollisuuden alalla, mutta kun tilanne on tämä, yleisön terveys ja henkilöstömme hyvinvointi ovat korkeimpia prioriteettejamme tulevina kuukausina. Olemme valinneet tämän linjan huolella, ja yrityksenä KTM olisi kiitollinen, jos mp-messujärjestejät erityisesti Eicman osalta yksinkertaisesti vain siirtäisivät messut vuodelle 2021, jolloin toivoaksemme tilanne on asettunut ja olemme takaisin normaalielämässä, KTM AG:n markkinointijohtaja Hubert Trunkenpolz toivoo.

Oletamme, että tätä vahvistavat myöhemmin samaan yritysryppääseen kuuluvien Husqvarnan ja GasGasin messuiltapoisjäämisilmoitukset.