Brixtonin tuotevalikoima sisältää scramblereita, café racereita ja vintage-tyylisiä pyöriä. Tähän mennessä suurin tuotannossa ollut malli on Brixton Crossfire, joka julkistettiin 2019 EICMA-messuilla. Julkistuksen yhteydessä Brixton esitteli myös 1200-kuutioisen konseptipyörän, jonka tuotannon aloittaminen on nyttemmin vahvistumassa.

Brixton on osa itävaltalaista KSR Groupia. KSR tuo maahan pyöriä eri kiinalaisilta valmistajilta kuten CFMoto. Lähteiden mukaan uusi 1200 cm3 Brixton valmistetaan Kiinassa, mutta sen on suunnitellut KSR:n hiljan avattu designkeskus Krupsissa, Itävallassa.

Brixtonin edustajat ovat todenneet, että 1200-kuutioinen malli johdattaa tietä isompikuutioisten pyörien markkinoille ja osoittaa samalla brändin kompetenssia t&k-työssä.

Pyörän mallinimi ja tekniset tiedot ovat vielä teillä tietymättömillä. Kiinalaisten lähteiden mukaan 1200-kuutioinen Brixton olisi kaksisylinterisellä rinnakkaismoottorilla varustettu suora kilpailija Triumph T120 Bonnevillelle. Kaupan päälle pyörä on muutenkin varsin peribrittiläisen näköinen.

Myös julkistuspäivämäärä on vielä hämärän peitossa. Brixton on vain todennut, että on "selvä asia, että pyörä tulee sarjatuotantoon".

"Emme ole vielä päättäneet milloin. Haluamme ilman paineita luoda teknisesti kypsän laitteen, joka täyttää ne kovat vaatimukset, joita tämän kokoisille klassikoille asetetaan."

Lähteitten mukaan Brixton julkistaisi pyörän 2021. Hinta on hämärän peitossa, mutta oletettavasti se on kilpailijaansa edullisempi.

Asiasta kertoi mm. Bennetts. Brixtonin sivuille pääset tästä.