Jochen Zeitz on ollut Harleyn hallituksessa vuodesta 2007, ja toimi Puman hallituksen puheenjohtajana ja pääjohtajana 18 vuoden ajan vuosien 1993 ja 2011 välillä. Zeitz toimi Puman hallituksen puheenjohtaja vielä, kun hän oli luksustavaravalmistaja Kerningin Sports ja Lifestyle -divisioonan pääjohtajana 2011-2012. Hän toimi sen jälkeen Kerningin johtajistossa vuodet 2012 - 2016.

Harleyn edustaja kertoi, että kun epävarmuus ympäröi Covid-19-kriisiä, ja kun yritys on merkittävien muutospaineiden alainen, Jochen Zeitzin nimittäminen pääjohtajaksi heijastaa yrityksen hallituksen täyttä luottamusta tähän sekä miehen sitoutumista tehtävään. 20 vuoden kokemus kansainvälisten huippubrändien vetämisestä on vahva suositus.

Jochen Zeitz puolestaan kommentoi, että hänen päätöksensä siirtyä Harleyn johtoon heijastaa hänen syvää intohimoaan ja sitoutumistaan yritykseen. Tavoitteena on vakiinnuttaa liiketoiminta, palata normaalitoimintaan ja toipua.

Zeitz on uusimassa yrityksen struktuuria, toimintamallia ja strategiaa paluuseen viruksenjälkeiseen elämään. Luvassa on muutaman kuukauden kuluttua uusi viisivuotisstrategia, vakuuttaa uusi CEO.