Hondan custom-sivustolle pääset osoitteessa www.hondacustoms.com. Sen jälkeen, kun olet sijoittanut pyörät mieleiseesi järjestykseen, voit jakaa valintasi sosiaalisten kanavien kautta tai tallentaa valintasi vaikka tietokoneesi taustakuvaksi.

Kustomoitavana mallina on ollut Honda CB1000R, joka on Neo Sports Café -malliston lippulaiva, ja osoittautunut oivaksi rakentelukohteeksi ympäri Euroopan.

Nyt esiteltävät Hondat ovat olleen näytillä viime vuonna Wheel & Waves -festivaalilla Biarritzissa. Kuvat voi vetää näytöllä haluamaansa järjestykseen tarttumalla kursorilla nuolesta ja siirtämällä kuva halutulle numeropaikalle. Käyttäjä voi jakaa kuvan kavereilleen Facebookissa, Twitterissä tai WhatsAppissa. 

12 CB1000R:n joukossa ovat mm. Africa Twinin innoittama ‘CRF1000 Africa Four’, vanhalle kunnon Monkeylle kunniaa tekevä ‘Monkey Kong’, josta kuva ohessa sekä ‘Alfredo’ joka taas on tribuutti Freddie Spencerin klassisiin CB-kisamalleihin.

Vaikka et innostuisikaan laittamaan customointeja paremmuusjärjestykseen, kannattaa kuitenkin käydä vilkaisemassa pyörät, sen verran siistin ja mielenkiintoisen näköisiä ne ovat.

Sivusto on tekstitetty englannin, saksan, ranska, italian ja espanjan kielillä. 

Monkey Kong -versio CB1000R-mallista.

Monkey Kong -versio CB1000R-mallista.