Varastettu Harley-Davidson

Helsingin poliisin tiedotteen mukaan perjantain ja sunnuntain välisenä aikana 25.-27.7. on Viertolantie 2-4 pysäköintipaikalta anastettu lukittuna ollut musta Harley-Davidson -merkkinen, vuoden 1985 mallia oleva moottoripyörä. Moottoripyörän rekisteritunnus on FW-766. Asiasta on tehty ilmoitus moottorikulkuneuvon käyttövarkaudesta.

Triumph Daytona

Maanantain ja tiistain välisenä yönä 4.-5.8 on Saariselänkuja 4 pihalta anastettu lukittuna ollut Triumph Daytona 675 -merkkinen punainen, vuoden 2006 mallia oleva moottoripyörä, jonka rekisteritunnus on FP-922. Asiasta on tehty ilmoitus moottorikulkuneuvon käyttövarkaudesta.

Kawasaki ZX-6R

Lauantain ja sunnuntain välisenä yönä 2.-3.8. on Päivöläntieltä anastettu lukittuna ollut keltainen Kawasaki ZX-6R -merkkinen moottoripyörä, jonka rekisteritunnus on NN-665. Pyörä on vuoden 2001 mallia. Asiasta on tehty ilmoitus moottorikulkuneuvon käyttövarkaudesta.

Raitiovaunun ja moottoripyörän törmäys

Poliisipartio sai tiistaiaamuna 5.8. klo 07.15 aikaan tehtävän mennä Aleksanterinkadun ja Unioninkadun risteykseen, jossa oli tapahtunut moottoripyöräilijän ja raitiovaunun välinen liikenneonnettomuus. Moottoripyörällä liikkeellä ollut mies oli Aleksanterinkatua ajaessaan ollut aikeissa kääntyä kulkusuunnassaan vasemmalle Unioninkadulle, eikä huomannut samanaikaisesti linjan 4 raitiovaunua, joka kulki niin ikään Aleksanterinkatua Unioninkadun suuntaan, ja törmäsi kääntyessään raitiovaunuun.

Moottoripyöräilijä kaatui pyöränsä kanssa ja sai tilanteessa ruhjeita polveensa ja toiseen kyynärpäähän. Molempien ajoneuvojen nopeudet olivat tilanteessa hiljaisia, mutta moottoripyörä kärsi silti jokin verran vaurioita; pyörän katteet vahingoittuivat, jalkajarru rikkoontui ja takana ollut suuntavalo irtosi. Raitiovaunu säilyi vaurioitta. Syyllisyyskysymyksen ollessa tapahtumassa selvä, poliisi hoiti tilanteen paikalla antamalla moottoripyöräilijälle kirjallisen huomautuksen.