Vaikka hallitus suosittelee etätöitä edelleen vähintään loppukesään saakka, kaksipyöräinen on hyvä kulkuväline pakollisilla työmatkoilla nyt, kun paikallisliikennettä on monin paikoin supistettu. Vuotuista Prätkällä töihin -päivää vietetään 5.6.2020, jolloin kaksipyöräisiä toivotaan näkyvästi katukuvaan.

Päivän tarkoituksena on muistuttaa moottoripyöräilyn hyödyistä liikenneruuhkien vähentämisessä ja myös ympäristöystävällisyydestä verrattuna autoiluun.

Moottoripyöräily on myös mainettaan turvallisempi teilläliikkumistapa: Liikenneturvan vuosittaisen tilaston mukaan vain 7 % kaikista liikenneonnettomuuksista tapahtuu moottoripyöräilijöille.

Joka koeajosta euro terveydenhuollon suojavarusteisiin!

Tänä vuonna Prätkällä töihin -päivän teemana on terveydenhuollon ammattilaisten tukeminen heidän tärkeässä työssään. Jokaisesta kesällä ajetusta koeajosta lahjoitetaan yksi euro terveydenhuollon suojavarusteiden hankintaan.

Toimitus kannustaakin ihmisiä käymään koeajoilla liikkeissä. Ja kyllä. Järjestämme taas perinteisen "Prätkällä Töihin -päivän kuvakisan", tiedot toimintatavasta ja palkinnoista tulevat myöhemmin.