Poikkeukselliset ajat vaativat poikkeuksellisia tekoja, ja sitenpä Harley-Davidsonin designtiimi päätyi yhteistyössä brittiläisen Bonhamsin huutokauppakamarin kanssa myymään huutokaupalla sähkömoottoripyörä LiveWiren erikoisversion: siinä on kustomoitu erikoismaalaus sekä runsaasti hiilikuituosia. Lisäksi sen ovat signeeranneet Davidsonin perheen jäsenet. 

Onilne-huutokauppa avattiin eilen täällä Yhdysvaltain itäistä aikaa kello 10. alkaen, ja huutaa voi tiistaihin 26. toukokuuta itäistä aikavyöhykettä kello 16 asti. Tätä kirjoitettaessa korkein tarjous oli 20 000 dollaria.

Kaikki huutokaupan tuotot lahjoitetaan United Way Worldwiden koronaviruksen aiheuttamien seurausten jälleenrakennusrahastoon, Bonhamsin luopuessa huutokaupan välityspalkkiosta.

Huutokaupassa myytävä LiveWire on ainoa koskaan tällaisena valmistettava versio Harley-Davidsonin ensimmäisestä sähköisestä tuotantomoottoripyörästä. Pyörää ei vielä ole edes rakennettu, mutta siihen tulee ainut laatuaan oleva maalipinta ja grafiikat, jotka suunnittelee H-D:n designtiimi vain ja ainoastaan tätä pyörää varten.

Pyörään tulee myös täyslaidallinen hiilikuituosia H-D:n tehdaskustomointiluettelosta. Lisäksi Davidsonin perheen jäsenet signeeraavat sen.

Tämän päälle voittaneen tarjouksen tehnyt ja hänen vieraansa ottavat osaa erityiseen luovutustapahtumaan sekä "näyttämön takana" tapahtuvaan H-D-kierrokseen. Tämä yksityinen isännöity kokemus pitää sisällään kierroksen Willie G. Davidsonin Tuotekehityskeskuksessa sekä historiaa tihkuvan tutustumisen Harley-Davidson -museoon.

Korostaakseen moottoripyörän historiallista merkitystä, huutokaupattava LiveWire on järjestysnumeroltaan 500:s valmistettava ensi sarjan LiveWireistä. Nämä ovat erityisesti numeroituja versioita, jotka on luotu juhlistamaan 500 ensimmäistä valmistettua Harleyn tuotantosähkömoottoripyörää.

Huutokauppa on avoin kaikille osanottajille kaikkialla maailmassa. Huudon kohteena olevan moottoripyörän voi kuitenkin rekisteröidä ja säilyttää vain Yhdysvalloissa, kerrotaan Bonhamsin tiedotteessa.