Robert Roland on Las Vegasissa asuva mieshenkilö, joka haluaisi valmistaa näitä omanlaisiaan kallokypäriä myyntiin. Hänen uskonsa on ainakin hankesivun mukaan vahva, sillä mies kertoo, että on jo 2 vuoden ajan valmistanut näitä kypäröitä myyntiin. 

– Jälleenmyyjät haluavat myydä kypäröitäni, mutta tarvitsen rahaa tehdäkseni näitä kypäröitä suurissa määrissä, Roland kertoo.

Kallokypärät ovat käsinmaalattuja ja D.O.T.-hyväksyttyjä. Yhden kypärän hinta hankkeen Kickstarter-rahoitussivun mukaan on 500 dollaria, 372 euroa. Päälle tulevat 45 dollarin rahtikulut USA:n ulkopuolelle. Sivustolla on myös hankkeen esittelyvideo.

Minimisijoitus hankkeeseen on taala, ja kattona 5000 dollaria.

Jokainen meistä voi miettiä, miksi Rolandin kallokypärät eivät kiinnosta, sillä onhan kallokypäröitä muillakin. Onko tämä versio liian realistinen?

Oheinen juttu ilmestyi alunperin Motouutiset.fi moottoripyörälehdessä 7.8.2014. Kypärä hävisi ilmeisesti näyttämöltä, koska ei onnistunut keräämään valmistukseen tarvittavaa rahoitusta. Ainakaan emme pikaisen etsimisen jälkeen enää löytäneet aiheeseen liittyviä sivustoja.