Rukan miesten Meteorit ja naisten Meteorina –takit ovat saatavilla joko siniharmaina sävy-sävyyn kuvioilla tai syvänmustina, joissa punaiset, siniset ja keltaiset raidat. Meteorinan rypytetty kangas takana korostaa vyötäröä, kun miesten Meteorit-takin erityiset suuret tikatut alueet taas korostavat olkapäitä.

Takit ovat huippumuodin mukaisia. Maailmalla on selvästi meneillään trendi, jossa ajoasuihin haetaan uutta visuaalista ilmettä. Musta tai harmaa eivät ole ainoat halutut värit, ja kuka on sanonut, että puvun pitäisi olla visuaalisesti yksiselitteisen perinteinen. 

Muotitrendien tavoittelun lisäksi Rukka on halunnut tehdä takeista toimivia. Niissä on muiden ominaisuuksien lisäksi erityisen ihoystävälliset neoprene–kaulukset ja irrotettava, elastinen Gore-Tex myrskykaulus kylmiin ja sateisiin päiviin. Täysin veden- ja tuulenpitävää, hengittävää Gore-Texia on myös vuorin ja uloimman kerroksen välissä. Irrotettava lämpövuori lämmittää tarvittaessa, kun taas kaksisuuntaisilla vetoketjuilla varustetut ilmastointiaukot sivuilla viilentävät lämpimissä olosuhteissa.

Takin päällysmateriaali on erittäin kulutusta kestävä Cordura 500. CE-sertifioidut Rukka D30 keskiselkäsuoja sekä olka- ja kyynärpääsuojat tarjoavat optimaalisen iskunvaimennuksen ja tuntuvat miellyttäviltä. 

Meteorinan saatavilla olevat koot ovat 34 – 46 ja Meteoritin 46 - 62. Molempien svh on 549 €.