Harley-Davidson IRONe12:n ja IRONe16:n valmistusmäärät on rajattu 550 kappaleeseen kummankin osalta. Nämä mallit on tarkoitettu antamaan Harley-Davidson-ajokokemus jo kolmivuotiaista päristelijänaluista lähtien.

Näillä potkupyörillä on erikoiset grafiikat ja ne on maalattu samalla Yellow Fuse -värisävyllä, mikä on saatavilla hieman isompaan sähkötuotteeseen eli Harleyn Livewire-moottoripyörään. Mikään muu Harleyn tuote ei näiden lisäksi saa käyttää tätä väriä.

IRONe12 ja IRONe16 sähköiset potkupyörät on suunniteltu erityisesti 3-7-vuotiaiden ja alle 34 kiloisten lasten käyttöön. Tämä voi Harleyn tiedotteen mukaan kirvoittaa lapsen kiinnostuksen moottoripyöräilyä kohtaan ensi kerran. Tasapainon kehittämiseen tarkoitettu pyörämalli auttaa lapsia kehittämään käden ja silmän koordinaatiota – sekä tietenkin pitämään samalla hauskaa.

Tarkoituksena on auttaa lasta oppia ensin työntämään, pysymään tasapainossa ja jarruttamaan ennen kuin opetellaan laittamaan virrat päälle.

Limited Edition IRONe12:sta hinta alkaa Yhdysvalloissa 699 dollarista ja IRONe16:n 749 dollarista. Limited edition versioita ei vietäne – valitettavasti – Yhdysvaltain ulkopuolelle.

Limited Edition Harley-Davidson IRONe12 ja IRONe16.

Limited Edition Harley-Davidson IRONe12 ja IRONe16.