'Virtual TT powered by Motul’ -virtuaalikisassa on mukana kahdeksan sankaria vastaamassa uuteen haasteeseen. Tällä kertaa he kisaavat tutulla radallaan omien kotiensa hellästä huomasta. Kisan aiheena on hiljan julkistettu peli, Isle of Man TT: Ride on the Edge 2.

Jokainen ammattikuljettaja tiimiytyy kokeneen pelaajan kanssa, joka voi olla mistä päin tahansa maailmaa kilvatakseen yhden kierroksen kuuluisalla radalla. 

Tiimin yhteenlaskettu aika on heidän perusaikansa, kun he kisaavat muita tiimejä vastaan selvittääkseen sen, kuka kruunataan virtuaali-TT-kisan mestariksi vuonna 2020.

Ohjelmassa, jota isännöi Chris Pritchard, kommentaattorinaan Dave Moore, on mm. sekä kuljettajien että pelaajien haastatteluja, livetoiminta-ajoa, pelaajien reaktioita pelin aikana sekä kisanjälkeisiä tunnelmia.¨

Kisan kulusta raportoidaan seuraavana päivänä mm. osoitteessa iomttraces.com sekä virallisilla Isle of Man TT:n ja Digital Isle of Man'n sosiaalisen median kanavilla.

Lähtöviivalle pelissä asettuvat eräät TT-ajojen suurimmista nimistä, mukana myös paikallinen kilpailija Conor Cummins; englantilaiset Jamie Coward, Davey Todd ja Peter Hickman, australialainen Rennie Scaysbrook sekä Ranskan Julian Toniutti, Espanjan Raul Torras Martinez sekä kalifornialainen Mark Miller.

Jokainen TT-tähtikuljettaja muodostaa tiimin kokeneen kansainvälisen pelaajatähden kanssa: Venäjältä mukana on Alex Petrov, USA:sta Stefy Bau ja Englannista Darrel Grundy, Sara Leghari ja Kenny Lam. Mukaan liittyy myös kolme paikallista pelaajasuuruutta, Sam Tipper ja Louis Porter sekä Aaron Hislop, legendaarisen kisakuljettaja Steve Hislopin poika.

‘Virtual TT powered by Motul' -kisan voit katsoa ja ‘TT Lock-In’in löydät osoitteesta iomttraces.com sekä TT-kisojen virallisilta Facebook-sivuilta ja Mansaaren ajojen viralliselta YouTube-kanavalta.