Perjantaina 5.6. on kansallinen "Prätkällä Töihin" -päivä, jota juhlistamme yhteistyössä Suomen Mp-kauppaiden kanssa pistämällä taas pystyyn perinteisen valokuvakisan sen kunniaksi. Lähetä meille kuva moottoripyörästäsi työpaikallasi tai matkallasi töihin perjantain mittaan, ja voit voittaa 200, 100 tai 50 euron lahjakortin mihin tahansa suomalaiseen mp-kauppaan tai mp-huoltokorjaamoon. Lisäpalkintoina on vielä kaksi Motouutisten t-paitaa.

– Moottoripyöräily on hieno asia, jota haluamme juhlistaa, ja jonka haluamme saavan sille kuuluvan paikan sekä työmatkaliikkumisen muotona että rentouttavana ja monipuolisena harrasteena, kertoo Suomen Mp-kauppiaiden puheenjohtaja Anu Åberg syistä lähteä mukaan tukemaan kuvakisaa.

Kisaan osallistuvat kaikki kuvan lähettäneet. Keräämme niistä taas Suomen suurimman "Prätkällä töihin" -kuvakollaasin sivuillemme. Ikuista itsesi ja pyöräsi töissä tai työmatkalla, tai jos satut perjantaina olemaan vapaalla, tien päällä juhlistamassa tätä hienoa päivää.

Lähetä kuvasi sähköpostiosoitteeseen toimitus@motouutiset.fi. Arvomme voittajat, joten kaikki kuvan lähettäneet ovat samanarvoisessa asemassa. Kisaan osallistuvat kaikki kuvat, jotka on lähetetty alkaen perjantaina aina sunnuntai-iltaan saakka.

Pikku pyyntö: muistakaa laittaa sähköpostiin mukaan myös yhteystietonne.

Viimevuotiseen Prätkällä Töihin -päivän kuvakisaan osallistuneen Petri Pakarisen ottama kuva jutun aloituskuvana.

Hauskaa Prätkällä Töihin -päivää kaikille, sääkin näyttää perjantain osalta kohtuulliselta. Lämpötila on 14-18 plusasteen välissä koko maassa ja sadetta on luvassa vain vähän. Tosin, jos ajomatkasi on pitkä, niin sadeasun mukaanotto tai kunnon gore-puku voi olla hyvä ratkaisu.

Apropos: Tietojanne ei säilytetä - paitsi voittajien niin kauan kuin palkinnot on toimitettu - eikä niitä käytetä markkinointiin eikä myöskään jaeta kolmansille osapuolille.

Foreca lupaa perjantaille kohtuullista ajokelia.

Foreca lupaa perjantaille kohtuullista ajokelia.