Soriano Motori kutsuu uutta malliaan EV Giaguaroksi, ja se tulee saataville kolmena eri versiona V1R, V1S ja V1 Gara. Kaikissa kolmessa on yrityksen "duo-flexiksi" kutsuma sähkömoottoriratkaisu, jossa kaksi sähkömoottoria on asennettu kuten bokserimoottorin sylinterit. 

Moottorit voivat tuottaa voimaa yhdessä tai täysin riippumatta toisistaan, lisäksi pyörässä on kolme vaihdetta.

Pyörän käyttösäde latauksella on 150 kilometriä tai enemmän ja huippunopeus 180 km/h. Oletettavasti eri versioiden teho, suorituskyky ja ajomatka latauksella eroavat toisistaan.

Pyörät ovat jo ennakkotilattavissa, ja mallien hinnat ovat: V1R 25 500 euroa, V1S 30 500 euroa ja huippumalli Garan hinta on 32 500 euroa.

Vaikka Sorianon teknologiasta ei anneta sinänsä paljoakaan tietoa, niin ne on kuitenkin varustettu kuusiakselisella inertiatunnistimella, mikä mahdollistaa mm. kaarteissa lukkiutumattomat jarrut ja luistoneston. Lisäksi niissä on yksiaisainen takahaarukka. Etupäässä ei ole perinteistä teleskooppia, vaan Girder-tyyppinen ratkaisu.

Pyöriä rakennetaan rajoitettu numeroitu ja signeerattu sadan kappaleen erä, ja niiden pitäisi tulla toimitukseen vuoden 2021 ensimmäisen neljänneksen aikana. Yrityksen sivustolle pääset tästä.

Soriano Giaguaron muotoilu on saanut vaikutteita vuosimallin 1941 Soriano Panterasta, joten se kolkuttelee vähemmän muistetun mp-historian portteja.

Soriano Giaguara, huippumalli Gara.

Soriano Giaguara, huippumalli Gara.