Poliisin partio sai hälytyskeskukselta tehtävän mennä Nurmijärven Leppälammentielle moottoripyörän ulosajopaikalle perjantaina 8.8. myöhään illalla, jossa sivullisen tekemän ilmoituksen mukaan kuljettaja makaa tajuttomana tien sivussa ja moottoripyörä on keskellä tietä kumossa.

Tapahtumapaikka on lievästi vasemmalle kaartuva mutka, jossa on risteys oikealle ja vasemmalle. Moottoripyörä on ollut matkalla Nummenpääntietä kohti pohjoista, kun se on toistaiseksi tuntemattomasta syystä lähtenyt luisuun ja osunut liikennemerkkiin ja sen jälkeen puuhun.

Moottoripyörän kuljettaja vuonna -98 syntynyt paikkakuntalainen nuorimies loukkaantui vakavasti. Asiaa tutkitaan liikenneturvallisuuden vaarantamisena ja kulkuneuvon kuljettamisella oikeudetta.

Parkanossa vakava kolari

Parkanossa valtatien 3 ja Vehkalantien risteyksessä henkilöauton 66-vuotias mieskuljettaja oli lauantaina kello 15.25 ajamassa Vaasan suunnasta etelän suuntaan ja kääntymässä kulkusuunnassaan vasemmalle, jolloin perässä ajanut 27-vuotias moottoripyöräilijä törmäsi henkilöauton perään. Moottoripyöräilijä loukkaantui vakavasti ja toimitettiin lääkärihelikopterilla Tampereen yliopistolliseen sairaalaan. Henkilöauton kuljettaja ja naismatkustaja loukkaantuivat lievästi ja toimitettiin tarkastukseen paikalliseen terveyskeskukseen.