Britanniassa, tarkemmin Worcestershiressä, vandaali kuivatti yksityisomistuksessa olevan kalankasvattamon etsiessään sen järven pohjaan upotettua Harley-Davidson-moottoripyörää. Yli neljä miljoonaa litraa vettä, ja sen mukana satoja arvokkaita kaloja valui Arrow-jokeen, jonkun avattua sulkuportit. Redditchissä sijaitsevan Lodge Parkin kalankasvattamon noin kahden hehtaarin kokoinen järvi menetti neljänneksen vetoisuudestaan.

Kasvattamossa oli kymmeniätuhansia karppeja, lahnoja, särkiä ja ahvenia. Vielä ei ole tarkaa tietoa siitä, miten paljon niitä pääsi karkaamaan jokeen.

Poliisi etsii teon tekijää, muttei ole vielä löytänyt syyllistä. Alunperin epäiltiin kalavarkautta, mutta myöhemmin selvisi, että paikallisen nuorison keskuudessa oli levinnyt vahva huhu siitä, että järveen oli upotettu Harley-Davidson, ja että joku oli päättänyt kuivattaa järven siinä toivossa, että löytäisi pyörän.

Kuukautta aiemmin laitoksen omistaja oli onkinut lammesta sinne upotetun moottoripyörän, josta huhut ilmeisesti ovat lähteneet liikkeelle.

Tarinasta kertoi Daily Mail verkkosivuillaan. Siellä ovat nähtävissä myös ankeat ennen - jälkeen kuvat kalankasvattamosta. Järveen on sittemmin pumpattu valtavasti hapetettua vettä kalojen hyvinvoinnin parantamiseksi, mutta veden pintaa ei ole saatu riittävästi nostettua.

Oheinen uutinen julkaistiin Motouutiset.fi-moottoripyörälehdessä alunperin 12.8.2014.