CNN teki Keanu Reevesistä ja Arch Motorcycle Companystä videohaastattelun, jonka intro löytyy tämän linkin takaa. Se kannattaa katsoa, sillä Reeves paljastaa siinä tuntemattoman puolen itsestään ja ilmeisen syvän mielenkiintonsa moottoripyöriin ja moottoripyöräilyyn.

Reeves on tehnyt tulevan KRGT-1-pyörän prototyypin yhdessä tunnetun losangelelaisen rakentelijan Gard Hollingerin kanssa. Myyntiin rajoitettuna annoksena valmistettavan pyörän pitäisi tulla 4.9. Kannattaa seurata Arch Motorcycle Companyn sivustoa, mikäli on kiinnostunut hankkimaan pyörän.

Kuva CNN:n videosta. Kuvassa oleva pyörä on prototyyppi.

CNN:n George Stroumboulopoulos vierailee yrityksessä ja tapaa videonpätkässä siellä Reevesin. Reeves kertoo omasta osuudestaan asiasta varsin värikkäästi. Normaalisti hän ajaa Nortoneilla, ja hän kertoo, että "tämännäköinen moottoripyörä vain tapahtui viisi vuotta sitten, ja se halusi tulla valmistetuksi (teollisesti)". 

Senjälkeen haastattelija toteaa, että "viisi vuotta on lyhyt aika teollisen valmistuksen aloittamiseksi. Millainen prosessi oli ryhtyä valmistamaan näitä?"

Reeves vastaa:"No, kuten tiedät, kun on rakastunut..."

Vastaus saa haastattelijan pasmat sekoamaan totaalisesti, naurunpuuskasta ei meinaa tulla loppua.

Pyörästä on tulossa ilmeisen hieno. Valmistajan lähettämä esittelykuva, kuten jutun aloituskuvakin.

Youtubesta löytyy myös lisää materiaalia Arch Motorcycle Companyn kanavalta.

Keanu Reeves on parhaiten tunnettu Matrix-trilogiasta, mutta hänen näyttelijänuransa on alkanut jo 1986 Lätkä veressä -elokuvassa. Mikä parasta, hänen uransa tuntuu jatkuvan edelleen, ja lisäksi hän on ryhtynyt myös ohjaamaan elokuvia. Reeves on syntynyt 1964 Beirutissa Libanonissa, ja hänen etunimensä tarkoittaa Havaijin kielellä "kylmää tuulenhenkäystä vuorten yllä".

Tyylikästä valo-osastoa. Niinikään valmistajan lähettämä kuva.