Mallit on kehittänyt italialaisvalmistajan muotoilukeskus Centro Stile Ducati, joka on tehnyt suunnittelussa yhteistyötä Italdesignin kanssa Urban-E -version kohdalla.

Pyörät on tarkoitettu urbaaniin liikkumiseen heille, jotka eivät halua tehdä kompromissia tyylin ja mukavuuden suhteen. Uudet mallit ovat  Ducatin brändin alle nimetty Urban-E sekä Scrambler-brändiset SCR-E ja SCR-E Sport.

Scrambler-versiot ovat jo myynnissä, mutta Urban-E tulee kaupan vasta lokakuussa.

Scrambler SCR-E

Ducati Scrambler SCR-E.

Ducati Scrambler SCR-E.

SCR-E on toinen poljinavusteisista Ducati Scrambler -nimen alle tulevista pyöristä. 20"x4" läskirenkaat mahdollistavat myös karumman ja jopa offroad-ajon. 374 watin akku on täysin integroitu runkoon ja mahdollistaa 70 km ajomatkan latauksella. Runko on alumiinia ja helposti kokoon taitettavissa.

Ducati Scrambler SCR-E.

Ducati Scrambler SCR-E.

Takavalot on integroitu satulaan ja LCD-näyttö uusinta sukupolvea. Siinä on myös ilmaisin, joka kytkee automaattisesti päälle ja pois pyörän valot ja mittaa ulkolämpötilaa.

Scrambler SCR-E Sport

Ducati Scrambler SCR-E Sport.

Ducati Scrambler SCR-E Sport.

SCR-E SPORT on sporttisempi versio kahdesta Scrambler-sähköpolkupyörästä. Täysin jousitetussa mallissa on etuhaarukassa vaimennin ja takajousi on integroitu runkoon. Valuvanteet ja tiekelpoiset renkaat antavat pyörälle hienostuneen ja sporttisen ulkomuodon. 468 watin akku antaa parhaimmillaan 80 km toimintasäteen.

Ducati Scrambler SCR-E Sport.

Ducati Scrambler SCR-E Sport.

Ducati Urban-E

Urban-E-malli tulee tarjoille mustana tai harmaana, ja se on rakennettu alumiinirungon ympärille. Helposti kokoontaitettava lukitusjärjestelmä on Centro Stile Ducatin käsialaa yhteistyössä Italdesignin teollisen suunnittelun osaston kanssa.

Ohjaustangossa on täysin integroitu LCD-näyttö, josta kuljettaja voi kontrolloida avustavia toimintoja, tarkistaa akun latauksen tilan ja kytkeä päälle integroidut LED-valot.

Pyörän akku on 378 wattinen ja se matkii moottoripyörän polttoainetankkia Ducatin punaisin värein ja pyörein muodoin. Jousitettu etuhaarukka ja 20"x4" puhkeamattomat Kevlarilla vahvistetut läskirenkaat kaksiseinäisillä alumiinivanteilla sekä punaiset lokasuojat ja kilpatyylinen muotoilu kruunaavat vaikutelman.

Tätä kirjoitettaessa ei ole tiedossa, ovatko pyörät tulossa myyntiin Suomessa.

Ducati Urban-E

Ducat Urban-E

Teksti: Erkki Mäki

Kuvat: Ducati