Mistä ajatus kuvan lahjoittamiseen?

– Ollaan seurattu Kirsin uraa. Hän on niin sympaattinen ja kun viime aikoina Kirsillä on ollut huonoa tuuria, niin tuli mieleen antaa kuva hänelle ja näin jeesata häntä, vastasi Juha Harju.

– Tuo on hieno tunnelmakuva varikolta ja hieno lahja. Olen todella otettu siitä, miten paljon ihmiset ympärilläni ajattelevat minua ja haluavat osoittaa tukensa omalla työllään ja ennen kaikkea näin hienolla tavalla, valokuvalla. Arvostan suuresti, että minulle tuli uudestaan tällainen tilaisuus. Toivottavasti menee kaupaksi ja on siitä jo 200 euroa huudettu. Sekin on iso raha, tyhjätaskulle, kommentoi Kainulainen kiitollisena Iisalmesta, missä hän on toipumassa tuoreimmasta käsileikkauksesta.

Nyt huutokaupattava kuva "Yö varikolla" on otettu viime kesän Motoparkin kisan yhteydessä. Kuva oli nähtävissä MP20-messuilla, jossa oli pienimuotoinen Harjukuvien näyttely. Taulun koko on 60 cm x 80 cm.

Huutokauppaan voi osallistua Urheilija Kirsi Kainulainen Facebook-sivuilla https://www.facebook.com/Urheilija-Kirsi-Kainulainen-110477273666330. Huutokauppa on voimassa 14.08.2020 kello 00.00 asti. Tarjoukset jätetään suoraan kommenttikenttään. Tätä artikkelia maanantai-iltana kirjoitettaessa korkein tarjous oli 200€. Vielä ehdit hienosti mukaan ja samalla tukemaan Kirsi Kainulaisen kilpailukautta.

Juha ja Hinni Harjun ottamia valokuvia oli esillä MP20-messuilla.

Juha ja Hinni Harjun ottamia valokuvia oli esillä MP20-messuilla.

Aiheesta aiemmin:

Kirsi Kainulainen haasteellisen Alpe Adria -kisan jälkeen: "Yhdeksäs sija tuntuu yhtä hyvältä kuin voitto"

Circuit Racingin SM-sarjan ensimmäinen osakilpailu ajettiin Kemorassa – koronarajoitukset toivat kisajärjestäjälle haasteensa