Syphon Soundwrap -kuulokkeet on helppo laittaa päähineen sisään. Ne ovat kuin pätkä leveää kangasta, joka kiinnitetään velcro-tarralla paikalleen. Taipuisat elektrostaattiset kaiuttimet mahdollistavat sen, että koko systeemi on van 2,5 mm paksu. Koska pinta on tasainen, niiden ei pitäisi painaa korvia missään olosuhteissa.

Kyle Rawson, mies Syphon Sound -nimisen yrityksen takana keksi tehdä litteät kuulokkeet ryhdyttyään motocrossin lisäksi harrastamaan myös lumilautailua.

– Ainoa, mihin koski enemmän kuin takalistooni päivän laskettelun jälkeen olivat korvani, Rawson toteaa. Hän on intohimoinen musiikinkuuntelija, ja kuuulokkeet painoivat kypärän sisällä korvia. Asiaan piti saada parannus.

Samalla Rawson tutustui uuteen audioteknologiaan, joka mahdollistaa ultraohuitten taipuisien kaiuttimien valmistamisen. Mikä parasta, ne tuottavat myös laadukkaan äänen. Suunnittelun, testaamisen ja Kickstarter-rahoituskierroksen sekä yhteistyön jälkeen laite tulee jakeluun 1.11.2014 alkaen.

Elektrostaattiset taipuisat kaiuttimet on asennettu muhvin- tai hihankaltaiseen litteään kangasputkiloon, jonka voi yhtä hyvin asentaa pipon kuin kypärän sisään. Laite kytketään bluetooth-yhteyttä ylläpitävään laatikkoon, joka taas voidaan yhdistää langattoamsti bluetoothin kautta mp3-soittimeen tai matkapuhelimeen.

Soundwrapia voi tilata suoraan Syphon Soundin verkkosivuston kautta, mutta tätä kirjoitettaessa 179 dollarin esitilaushintaiset kuulokkeet ovat loppu. Tilauksia voinee tehdä heti 1.11. jälkeen 199 taalan, 149 euron hintaan.

Alla video, joka selventää hyvin tuotteen käyttökelpoisuutta ja sopivuutta mihin hyvänsä liikuntamuotoon, jossa tarvitaan päähinettä tai kypärää.

Juttu ilmestyi alunperin Motouutiset.fi-moottoripyörälehdessä 14.8.2014. Syphon Sound toimii edelleen ja voi hyvin. Tällä hetkellä kuulokkeita tai kaiuttimia voi tilata 199 dollarin hintaan ylläolevan linkin takaa. Mikäli video ei näy alla, videomateriaalia löytyy kyllä Syphon Soundin sivuilta.