Moottoripyörällä korkealta hypännyt stuntmies laskeutui turvallisesti kartonkilevyillä peitettyjen tyynyjen päälle, kuten oli suunniteltukin Oxfordshiressa tapahtuneessa otoksessa. Laskeutumisen jälkeen hänen moottoripyöränsä kuitenkin syttyi liekkeihin, kun kartonkipäällys kipinöi renkaitten aiheuttamasta kitkasta ja kuumuudesta.

Tämä sytytti tulipalon, joka aiheutti niin paljon savua, että lähistöllä sijaitseva lentokenttä jouduttiin sulkemaan. Viis paloautoa riensi paikalle sammuttamaan tiistaina syttynyttä paloa.

Onneksi kukaan ei loukkaantunut katastrofissa. 

Tom Cruise on nähty viime kuussa Oxfordshiressä vuokraamallaan maapalalla harjoittelemassa moottoripyörällä Mission: Impossible 7 kuvauksia varten. Hän on epäilemättä pahoillaan viivytyksestä. 58-vuotias näyttelijä oli parhaillaan filmaamassa laskuvarjokohtausta, kun räjähdys tapahtui.

Toimintafilmi on viivästynyt jo neljä kuukautta koronaviruksen aiheuttaman tilanteen vuoksi. Sen toivotaan kuitenkin menevän tuotantovaiheeseen jo syyskuussa. Filmin piti tulla elokuvateattereihin kesäkuussa 2021, mutta sen ajankohtaa on siirretty marraskuulle 2021.

Filmin valmistumista ovat viivästyttäneet myös karanteenin vaikutukset kuvauksiin siten, että kaikki turvatoimenpiteet ovat hidastaneet ja monimutkaistaneet sitä, kertoi Cinemablend.

Tähtinä Mission: Impossible 7 -elokuvassa Tom Cruisen esittämän Ethan Huntin lisäksi ovat mm. Rebecca Ferguson, Simon Pegg, Ving Rhames, Vanessa Kirby, Hayley Atwell, Pom Klementieff, Henry Czerny ja Shea Whigham. M:I7 odotetaan tulevan teattereihin 19.11.2021. Sitä seuraavan Missionin pitäisi puolestaan olla niissä 4.11.2022.