Kaikki isoilla ilmajäähdytteisillä moottoripyörillä ajelleet tietävät, miten kuumina moottorit voivat kaupunkiajossa käydä. Erityisesti lämpiminä päivinä liikenneruuhkassa, kun liikenne matelee, moottorin tyhjäkäyntikierrokset nousevat itsekseen ja sylinterit miltei "hehkuvat".

Love Jugs valmistaa lisätuulettimia sylintereille, ja väittää, että heidän ratkaisunsa on "maailman paras jäähdytysjärjestelmä Harley-Davidsoneiden moottoreille. Jäähdytysjärjestelmää valmistetaan sen vuoksi, että he, jotka oikeasti pitävät ajamisesta, voivat ajaa pidempiä matkoja ja nauttia enemmän ajokokemuksestaan. Lisäksi matalampi moottorin lämpötila kuluttaa vähemmän moottoria ja sen öljyjä.

Love Jugs on tutkinut perusteellisesti sitä, mikä olisi paras tapa hoitaa lisäjäähdytyksen tarve, ja päätynyt käyttämään puhaltimia molemmille sylintereille. niiden tuottama jäähdytysilma on lisäksi suunnattu siihen kohtaan moottoria, missä lämpökameran mukaan jäähdytyksen tarve on suurin.

Love Jugs -setti.

Moottoriin ja Harrikan imagoon sopivasti järjestelmän runko on rakennettu kromatusta ruostumattomasta teräksestä kestävyydenkin vuoksi. Lisäksi koko järjestelmä on sään- ja vedenkestävä. Sen voi vaikka upottaa veteen ja se toimii silti.

Love Jugseja eli "Rakkaushinkkejä" myydään täydellisenä sarjana, joka on helppo asentaa. Normaalihinta valmistajan sivustolla on 399 dollaria, mutta juuri nyt niitä myydään suoraan sivustolta tilattuna 319 dollarin, 238 euron hintaan.

Katso alla video siitä, miten nopeasti ja paljon Love Jugs jäähdyttää käytössä. Valmistajan sivustolta löytyy useita videoita, joissa esitellään eri tavoin järjestelmän toimintaa.

Oheinen juttu ilmestyi Motouutiset.fi-moottoripyörälehdessä alun perin 15.8.2014.