Koko ajan kasvava todettujen tartuntojen määrä Virossa on sillä tasolla, että kilpailuviikonloppuun osallistuville on mitä ilmeisimmin tulossa omaehtoinen 14 vrk:n karanteeni Virosta palattuaan ja sen katsomme kohtuuttomaksi vaatimukseksi kilpailuun toimitsijoiksi / kilpailijoiksi osallistuville, koska suurin osa heistä on kuitenkin ansiotyössä ja menettäisivät ison osan tuloistaan, kerrotaan West Coast Racing Clubin (WCRC) tiedotteessa.

Kilpailupäivä säilyy samana, eli 20.9.2020.

Kilpailun aikataulu ajoittuu klo 09.00 – 19.00 väliselle ajalle, joten kilpailupäivästä tulee pitkä. Tällä kuitenkin varmistetaan kauden saattaminen loppuun alkuperäisen suunnitelman mukaisesti, vain kilpailupaikka vaihtuu. Lauantai-illalle 19.9 saadaan järjestettyä pienimuotoinen vapaa harjoittelu kaikille kilpailuun osallistuville kuljettajille.

Tavoitteena on julkaista kilpailukutsu / lisämääräys Alastaron 5. SM-sarjan osakilpailuun viimeistään Keskiviikkona 2.9 ja saada samalla kilpailun ilmoittautuminen auki.

WCRC tiedottaa kilpailuluvan saatuaan asiasta lisää ja julkaisee kisan aikataulun.

Kilpailun pääsyliput tulevat myyntiin www.tiketti.fi palveluun heti kun asia saa vahvistuksen. Kilpailu on avoinna yleisölle sunnuntaina 20.9 ja WCRC tiedottaa mahdollisista osallistumismääristä sitä mukaa kuin niitä ilmoitetaan. Lisätiedot päivittyvät SM-sarjan nettisivustolle www.roadracingsm.fi

 

Teksti Erkki Mäki – Kuva West Coast Racing Club