Kumpikin kilpailulähtö ajettiin sunnuntaina.

– Aika-ajoissa ajoin nopeimman ajan ja kisaan lähdettiin 1. ruudusta.

Startissa tipuin toiseksi, mutta jo toisella kierroksella pääsin tiukan jarrun jälkeen Lemminkäisen mutkassa ohi ja ajoin kisan loppuun johdossa. Samalla varmistui SSP300 luokan Suomenmestaruus!

Toiseen kisaan lähdettiin samoissa asetelmissa. Ensimmäiseen kurviin toisena. mutta pääsin kuitenkin jo ekalla kierroksella johtoon. Sitten tuli  pieni vaihdemissi ja tipuin toiseksi, tästä alkoi kova kiri. Harmillisesti muutama kierros ennen maalia kierroksella ohitettava tuli eteen juuri ennen mutkaa ja jouduin kiertämään ulkokautta ohi. Siinä meni sen verran aikaa, että ensimmäinen pääsi karkaamaan liian kauaksi eikä enää ollut mahdollisuutta päästä yrittämään ohitusta, kun kierrokset loppuivat kesken. Maalissa olin toisena, Rasmus Nurmi kertoo.

– Kausi meni kaiken kaikkiaan todella hyvin, 11 kisalähtöä ja niistä 10 voittoa! Kaikista kisoista paalupaikka, ja kolmelle radalle uusi rataennätys!

– Vielä tänä syksyllä on tarkoitus lähteä ajamaan ESBK Espanjan sarjan kilpailu marraskuussa Jereziin koittamaan mihin vauhti riittää. Ensi kaudella jatketaan, mutta tarkemmin siitä myöhemmin, Rasmus Nurmi päättää.

Nurmi podiumilla.

Nurmi podiumilla.

 

Teksti ja kuvat Rasmus Nurmi Racing