Confederate Motorcyclesin Hellcat Speedster on V-2-moottorilla ryyditetty streetfighter, ja se on varsin uniikin ja tyylikkään näköinen. Myös numeropuoli on kunnossa: moottorin tilavuus on 2,163 litraa ja siitä irtoaa 121 hevosvoimaa. Vääntö on puolestaan 189 Newtonmetriä.

Pyörän tyyli on jäljittelemättömän minimalistinen teräsputkirunkoineen. Lisäksi siinä on 18 tuuman hiilikuituvanteet ja vähän traktorinistuimen mallinen sooloistuin. 

Pyörän tyyli ja ulkoasu ovat Pierre Terbanchen käsialaa ja se on käsityönä tehdyn moottoripyörätaiteen riemuvoitto. Ja lisäksi vielä ajettavissa normaalisti muun liikenteen seassa tarvitsematta pelätä, että kovin montaa samanlaista sattuisi samalle parkkipaikalle.

Hellcat Speedsterin paino tankattuna on vain 227 kiloa, joten myös sen suoritusarvot ovat kohdallaan. Viime vuonna Hellcatin modifioidulla versiolla yllettiin 276 kilometrin nopeuteen tunnissa. Mallia valmistettiin sittemmin pieni sarja Combat-nimellä. Vaikka tämä ei olekaan aivan sama pyörä, se todennäköisesti yltää varttimaililla aivan kiitettäviin suorituksiin sellaisenaan.

Malli on ennakkovarattavissa Confederate Motorcyclesin sivustolla juuri nyt. Valmistusmäärä on 65 kappaletta ja tehtaan lähtöhinta pyörälle on 65 000 dollaria, 48 600 euroa ilman rahtia ja muita lisäkuluja kuten tullia ja veroja.

Oheinen juttu julkaistiin Motouutiset.fi-moottoripyörälehdessä 18.8. vuonna 2014.

Pyörässä on paljon muitakin hiilikuituosia kuin pelkät vanteet.