Rata-ajon lisäksi paikalla oli mahdollisuus seurata stunt–kuljettaja David Hjulforsin kolmea huimaa näytöstä, vaihdattaa paikalla renkaat pyöräänsä sekä koeajaa uusia moottoripyöriä. Uutena ohjelmana oli tänä vuonna yleisöäänestykseen perustuva drive – in – näyttely.

Paikallinen pyöränrakentaja Marko Antila nappasi 1- ja 3- sijat haltuunsa Sportsterilla ja Shovelheadilla, Esa Sepposen entisöidyn sota- Harrikan saavuttaessa toisen sijan. Myös Veteraanimoottoripyöräklubin kalusto yhdessä koko varikon pyörien kanssa tarjosi yleisölle nähtävää. Tunnelmaa varikolla loivat myös elävä musiikki, ravintola sekä asiantunteva juonto.

Radalla ajamisen ei tarvitse olla vakavaa, vaan mukana voi olla myös show-meininkiä. Kuva Sarita Niemelä.

Saturday on the RaceWay -jatkokallisteluihin oli illalla löytänyt tiensä runsas yleisö ja sama motoristihenkinen tunnelma jatkui myöhään yöhön, tuoden taas elämää Koskenkorvan kylälle. Tänä vuonna aktiivisesta ja tyylikkäästä ajostaan radalla sekä hyvästä asenteesta kanssamotoristeja kohtaan palkittiin Buell-kuljettaja Jan Iso-Tuisku. Lavalla Fail Gone Bad sekä Shakewell esiintyivät yleisöön menevästi ja Hysteria sekä Jarkko Ahola vetivät korkealta ja kovaa illan päätökseksi.

Koskenkorwa MC kiittää kaikki tapahtumiinsa osallistuneita, tukijoitaan sekä ahkeraa talkooväkeä ja toivottaa kaikki moottoripyöräilyn ja elävän musiikin ystävät tervetulleeksi taas 15.8.2015.

Jutun aloituskuvassa ratapäivän palkittu kuljettaja, Jan Iso-Tuisku. Kuva Sarita Niemelä.

Jarkko Ahola veti tunnetusti korkealta ja kovaa. Kuva Sarita Niemelä.