Sovelluksen ja Connectivity Unit -liitäntäyksikön avulla voit säätää pyöräsi helposti omien mieltymystesi mukaiseksi. Samalla pyörä tarjoaa sopivaa suorituskykyä kaikentasoisille kuljettajille.

Yhdistelmä mahdollistaa sekä tiedon että asetusten tallentamisen ja suositusasetusten tarkastelun myHusqvana -sovelluksesta.

Sovelluksesta löytyy kaksi esiasetusta moottorin säädöille, Prime ja Advanced, jotka mahdollistavat yksityiskohtaisen hienosäädön radan ja kuljettajan mukaan.

Järjestelmään on yhdistetty Rockstar Energy Husqvarna Factory Racing -tiimikuljettajien huomioita ja säätösuosituksia sovellusta käyttävien kuljettajien tueksi. Prime -tilassa kuljettajan on mahdollista säätää älykkään luistoneston toimintaa ja vaikuttaa siihen, milloin se puuttuu peliin. Advanced -tilasta löytyy puolestaan tarkempia säätöjä moottorijarrulle, kaasun vasteelle sekä luistoneston ja lähtöavustimen säätämiselle.

Iskunvaimentimien säädöille on omat kuljettajakohtaisiin tarpeisiin ja mieltymyksiin perustuvat suositukset. Taitotasosta, painosta ja radan kunnosta riippuen myHusqvarna -sovellus tarjoaa tarkat tiedot niin etu- kuin takaiskunvaimentimien optimaaliseen säätämiseen.

Sovellus on saatavilla Applen ja Google Playn sovelluskauposta ja Connectivity Unit -liitäntäyksikkö valtuutetuilta Husqvarna Motorcycles -jälleenmyyjiltä.

MyHusqvarna

MyHusqvarna liitäntäyksikkö tykötarpeineen.

Keskeisimmät ominaisuudet:

  • - Virtuaalisen autotallin luominen, missä kuljettaja voi muokata, hallita ja säilyttää pyöräkohtaisia tietoja.
  • - Engine -valikossa voidaan kustomoida moottorin luonnetta kuljettajan mieltymysten mukaiseksi tai hakea suosituksia monipuolisten asetusten säätöön.
  • - Moottorinohjausta koskevat säädöt ja suositukset ottavat huomioon olosuhteet ja radan kunnon.
  • - Suspension -valikko sisältää suosituksia iskunvaimentimien säädöille perustuen kuljettajan taitotasoon ja radan kuntoon. Lisäksi se opastaa kuljettajaa arvioimaan ja löytämään oikean sagin. 

 

Teksti Erkki Mäki, kuvat Husqvarna