Kasaamisvaihetta.

Antaumuksellista kasaamisvaihetta.

Autojen perässä vedettävät peräkärryt ovat yleensä leveitä ja suunniteltu aivan muuhun käyttöön kuin moottoripyörien kuljettamiseen. Moottoripyörien vetämiseen tarkoitettu traileri voisi kuitenkin itse asiassa olla varsin kapea ja ja kohtuullisen lyhyt, mutta mistä sellainen?

Ongelman ratkaistakseen "Make it Extreme" videosivustoa ylläpitävä henkilö päätyi rakentamaan itselleen varsin makean näköisen monotrailerin. Siinä on lisäksi muutamia älykkäitä ratkaisuja, kuten automaattinen stoppari pyörärampin peräpäässä. Lisäksi koko traileri on laskettavissa pumppaamalla hydraulisesti alas tai nostettavissa ylös, kun haluat lastata pyörän kyytiin tai ajaa sen pois sieltä.

Laadukasta jalkea.

Laadukasta jälkeä.

Trailerin runko on hitsattu laajaläpimittaisista putkenkappaleista ja ainoa pyörä on kiinnitetty rungon C-muotoiseen osaan peräpäässä.

Normaali vetokuula aiheuttaisi trailerin kallistelemisen, joten tilalla käytetään vain pystysuuntaisen liikkeen sallivaa nivelratkaisua. Myös takana on nivel, joka mahdollistaa trailerin alas laskemisen.

Oikeastaan ainoa ihmetystä herättävä seikka trailerissa on iskunvaimentimen / jousen puuttuminen: miten ratkaisu toimii huonoilla, kuoppaisilla teillä?

Joka tapauksessa laite on laadukkaasti tehty. Make it Extremen videokanavalle pääset tästä. Siellä on toistasataa videota mitä ihmeellisimmistä laitteista. Suosittelemme.

Monotrailerin voi laskea alas kuorman purkua tai lastaamista varten.

Monotrailerin voi laskea alas kuorman purkua tai lastaamista varten.

Monotrailerista kertoi ensin Hackaday.

Voit katsoa allaolevan videon myös täällä.

Aiempia "Make it Extreme -juttujamme:

Päivän video: Näin rakennat aivan itse yksipyöräisen moottoripyörän, monowheelin

Päivän video: Näin teet kätevästi itsellesi yksitelaketjuvetoisen moottoripyörän