Quad Lock Mag

Quad Lock Mag. Magneettirenkaat ovat vaihdettavia, ja niitä on tarjolla viittä eri väriä.

Quad Lock MAG on kokonaan uusi kokonaisuus, se pitää sisällään MagSafe-yhteensopivan puhelinkotelon, joka on ohuempi ja litteämpi kuin alkuperäinen Quad Lock Case. MAG-kotelo lukittuu telineeseen magneetin avulla.

NowQuad Lock MAG koteloa voidaan kustomoida vaihtamalla siihen eri värisiä magneettirenkaita. Niitä on tarjolla sekä sinisenä, vihreänä, harmaana, punaisena, oranssina että vaaleanpunaisena. Yksinkertainen keino tarjota rahtu ainutlaatuisuutta arkipäivän käyttöesineeseen.

Myös nykyiset Quad Lockin käyttäjät on huomioitu. Yritys vakuuttaa, että uusi kotelo on yhteensopiva kaikkien olemassaolevien Quad Lock -telineiden kanssa.

MAG on kehitysaskel nykyiseen järjestelmään, sillä se on nopea ja mukava magneetin avulla tehtävä kiinnitystapahtuma. Ja rinnakkainen kääntämällä lukittavien perus-Quad Lockien kanssa.

Quad Lock Mag

Quad Lock Mag -teline on saatavilla myös kotikäyttöön.

Quad Lock MAG -järjestelmässä on kaksi päätä, joista toinen sopii langattomaan lataamiseen ja toinen on ns. tavallinen versio. Langattomalla latauksella varustettu versio lataa nopeasti. 

Quad Lock julkisti neljä uutta telinettä: auton tuuletusritilöihin tarkoitetun ja kojelautaan kiinnitettävän version sekä kaksi kotiin tai toimistoon tarkoitettua langattoman latauksen telinettä. Toinen padimallinen ja toisessa voi ladata kahta MagSafe-laitetta.

Quad Lock MAG tukee seuraavia laitteita: 

iPhone 13 Pro, iPhone 13 Pro Max, iPhone 13, iPhone 13 mini, iPhone SE (3rd Gen), iPhone 12 Pro, iPhone 12 Pro Max, iPhone 12, iPhone 12 mini, iPhone SE (2nd Gen) ja Universal Adapteria. Tätä kirjoitettaessa iPhone 14:kin eri versiot lienevät tuettavien laitteiden joukossa, ainakin niiden kotelot ovat jo tilattavissa.

Quad Lock Mag

Quad Lock Mag.

Lisätietoja Quad Lockin sivuilta. Allaolevan videon voit katsoa myös täällä. Videolta ymmärtää helpoiten uuden järjestelmän tuomat edut.

Motouutisilla on parastaikaa testissä perus-Quad Lock. Siitä lisää täällä: Motouutiset testaa: Quad Lock, moottoripyörän matkapuhelinteline – kestääkö puhelin prätkän tärinöitä?

Aiheesta aiemmin:

Quad Lock - pikalukituksella varustettu vahva kännykkäteline autoon, moottori- tai polkupyörään