CITYRACE-R kangastakin ulkonäössä yhdistyvät tyylikkyys sekä uusimmat turvallisuus- ja mukavuusominaisuudet. Takissa on käytetty korkealaatuisia materiaaleja, kuten joustavaa ja ilmaa läpäisevää Cordura-kangasta sekä erittäin kulutusta kestävää Cordura-materiaalia, joka vahvistaa takin olkapäitä ja hihoja. Tämä kestävä kangas on ominaisuuksiltaan myös hengittävä ja antaa kesätuulen virkistää ajajaa kuumina päivinä. Maksimaalinen liikkuvuus saavutetaan joustavalla Cordura-kankaalla takin kyljissä ja hihoissa. Käytännöllisiä ominaisuuksia ovat kaksi ulkotaskua, joista toinen on vedenkestävä sekä kaksi sisätaskua.

Uutta tuotekehitystä edustavat D3O Ghost -suojat, jotka keveytensä ansiosta soveltuvat täydellisesti kaupunkiajoon. Mukavuuden ja joustavuuden lisäksi nämä suojat tarjoavat ajajalle vakuuttavan iskun suojan. CITYRACE-R takissa on Level 1 -olka- ja kyynärsuojat ja suojaimet voidaan päivittää D3O LP1-, Level 1 olka- ja kyynärsuojiin. Lisäksi Rukka D3O Air XTR All Back -selkäsuojalle on myös oma taskunsa. CITYRACE-R-takki voidaan kiinnittää farkkujen vyölenkkeihin. CITYRACE-R-takki on CE-sertifioitu luokkaan A standardin EN 17092-4:2020 mukaisesti. Takki on saatavana mustana koot 46-66.

Rukalla on myös uudet tyylikkäät, WILDE-R farkut, jotka on valmistettu erittäin mukavasta Covec stretch-denimistä. Erityisesti moottoripyöräilijöiden tarpeisiin suunniteltu materiaali tarjoaa erinomaisen kulutuksenkestävyyden. WILDE-R farkut suojaavat ajajaa iskuilta hyväksi havaittujen D3O Ghost Level 1 lonkka- ja polvisuojien ansiosta, jotka voidaan päivittää D3O LP1-, Level 1 lonkka- ja polvisuojiin.

Lisäksi WILDE-R farkut tarjoavat käytännöllisiä yksityiskohtia, kuten kaksi etu- ja kaksi takataskua, sekä mahdollisuuden säätää polvisuojien korkeutta. Mustat WILDE-R farkut ovat saatavilla tuumakoossa 30-44. Farkuilla on luokan AA CE-sertifikaatti standardin EN 17092-3:2020 mukaisesti.

ZIP-R kiinnittää Rukka-takit housuihin, mikä tarjoaa enemmän turvallisuutta. Vetoketjulla varustetun mustan kiinnitysvyön avulla vyölenkeillä varustetut housut voidaan kiinnittää Rukka-takkeihin, joissa on yhdysvetoketju. ZIP-R kiinnitysvyö on saatavana yhdessä koossa, joka sopii miesten takkikokoihin 44-66.

Cityrace-R ajotakin hinta on 369,00 € ja Wilde-R ajofarkkujen 299,00 €.

Rukka Motorsport jälleenmyyjät löydät osoitteesta: www.rukkamotorsport.com