RPM Iowa kevlarfarkut

Tyylikkäät kevlarfarkut, jossa mukana irrotettavat polvisuojat. Lahje on straight fit, joten suosittelemme valitsemaan numeron normaalia isomman koon. Heijastin takana. Hinta: 129,-

RPM Override kevlarfarkut.

RPM Override kevlarfarkut.

RPM Override kevlarfarkut

Kevlarfarkut irrotettavilla polvi- ja lonkkasuojilla. Joustopaneeli takaosassa ja polvien yläpuolella. Lahje = loose fit. Hinta on 149 euroa.

RPM Aot ajotakki.

RPM Aot ajotakki.

RPM Aot ajotakki

Kyseessä on pitkänmallinen Touring-takki vedenpitävällä kalvolla ja irrotettavalla sisävuorella. Takissa on polyester-päällikangas ja CE-hyväksytyt olka- ja kyynärsuojat sekä tasku EVA Foam selkäsuojaa varten.

Takki on varusteltu vedenpitävällä ja hengittävällä kalvolla sekä irrotettavalla lämpövuorella. Lisäksi siinä on säädöt hihoissa ja vyötäröllä sekä lantiolla ja heijastimet. Takissa on kaksi taskua ulkopuolella, 1 sisäpuolella ja selässä karttatasku. Takin hinta on 199 euroa.

RPM Sportpiece nahkapuku 1-osainen

RPM Sportpiece nahkapuku.

RPM Sportpiece nahkapuku.

Kyseessä on edullinen yksiosainen nahkapuku. Sen materiaalit ovat laadukasta naudannahka ja neopreeni. Puvussa on olka- ja kyynärpäissä sekä polvissa CE-hyväksytyt suojat, lonkkasuojat sekä EVA Foam -selkäsuoja.

Hyvän liikkuvuuden takaavat joustopaneelit haaroissa ja kyljissä sekä hihoissa ja joustoresorit polvissa, alaselässä sekä hartioiden alueella. Puvussa hihojen- ja lahkeittein suissa neopreenipalat helpottamassa hanskojen ja saappaiden pukemista sekä lisäämässä mukavuutta. Samoin niskassa on neopreenipala mukavuuden vuoksi.

Lisäksi puvun selässä on kyttyrä ja puvun etuosa on rei'itetty ja siinä on tarrapaikat polvipaloille. Puvun hinta on 499 euroa.

RPM Tacisport ajotakki musta.

RPM Tacisport ajotakki musta.

RPM Tacisport ajotakki

Kyseessä on lyhyt sporttinen ajotakki, jossa vedenpitävä kalvo ja irrotettava sisävuori. Päällikankaan materiaali on polyester. Takissa on CE-hyväksytyt olka- ja kyynärsuojat sekä tasku EVA Foam selkäsuojaa varten.

Takki on varusteltu vedenpitävällä ja hengittävällä kalvolla sekä irrotettavalla lämpövuorella. Lisäksi siinä on säädöt hihoissa ja joustopalat vyötäröllä ja heijastimet. Takissa on kaksi taskua ulkopuolella ja 1 sisäpuolella. Sen hinta on 149 euroa.

RPM Tacisport ajotakki, puna-musta.

RPM Tacisport ajotakki, puna-musta.

RPM Traveler ajotakki

Traveler on pitkä 3-kerrostakki, jossa on irrotettava Reissa vedenpitävä kalvo ja lämpövuori. Lisäksi takin etuosan paneeli on irrotettavissa, jolloin takki on läpihengittävä ja erittäin miellyttävä myös hellekeleillä.

Takissa on polyester-päällikangas ja CE-hyväksytyt olka- ja kyynärsuojat sekä tasku selkäsuojalle.

Takki on varusteltu vedenpitävällä ja hengittävällä Reissa-kalvolla. Lisäksi siinä on irrotettava lämpövuori, irrotettava paneeli etuosassa ja ilmastointiluukut selässä sekä ilmastointiluukut hihoissa. Travelerissa on myös säädöt hihoissa ja vyötäröllä, heijastimet sekä kaksi taskua ulkopuolella ja yksi sisäpuolella. Takin hinta on 179 euroa.

RPM Traveler ajotakki.

RPM Traveler ajotakki.

RPM Sportie ajotakki

On lyhyt sporttinen ajotakki, jonka päällikankaan materiaali on polyester. Takissa on CE-hyväksytyt olka- ja kyynärsuojat sekä tasku selkäsuojalle.

Takki on varustettu vedenpitävällä ja hengittävällä kalvolla, irrotettavalla lämpövuorilla, heijastimilla sekä neljällä ulkopuolisella ja yhdellä sisäpuolisella taskulla. Takin hinta on 129 euroa.

Lisätietoja uusista RPM-ajoasuista Stormin sivuilta.

RPM Sportie -ajotakki.

RPM Sportie -ajotakki.