Teksasilainen työkalu- ja varustevalmistaja BikeMaster on kehittänyt Liftstickin mielessään katu-, dual sport- ja offroad-moottoripyöräilijät. Minimiasennossaan 32 senttiä pitkä Liftstick laajenee peräti 46 senttimetriä pitkäksi. Sen avulla pitäisi pystyä nostamaan jopa 100 kilon paino. Useimmiten sen pitäisi riittää nostamaan pyöräsi takapää irti maasta.

Liftstickissä on liukumattomalla kumilla varustettu jalka, joka auttaa suojaamaan moottoripyöräsi takahaarukkaa naarmuilta käytön aikana. Mukana tulee myös jalka, joka lisää laiteen stabiiliutta. Silti sitä pitäisi käyttää vain kovilla pinnoilla. 

Liftstickin saa sekä mustana että punaisena. Molemmat on tehty teräksestä ja pulverimaalattu. Väristä riippumatta hinta Yhdysvalloissa on 29,95 dollaria. BikeMasterin sivuille pääset tästä.

Laite on siis tarkoitettu käytettäväksi sellaisten pyörien kanssa, joissa ei ole keskiseisontatukea. Liftstickiä käytettäessä takapyörä nousee sivuseisontatuen ja nosturin varaan, jolloin on helpompi oikoa pinnat, rasvata ketju tai vaikka paikata rengas, tilanteen niin vaatiessa. Toimintaperiaate selvinnee jutun avauskuvasta. 

Bikemasterin sivuille pääset tästä.

Lue myös nämä:

Uskomaton laite: moottoripyörän parempi pikamatkatunkki

Jopas on keksintö: moottoripyörän matkatunkki