Dick Johnsonin verkkosivun mukaan "Pallivaha sisältää vitamiinirikasta voipuunrasvaa, joka on suunniteltu erityisesti herkälle kivespussin iholle. Vähentää kutinaa, hilseilyä ja vahvistaa ihoa. Voit unohtaa hikoilevat, kutiavat ja haisevat pallit. Toimii myös jälkihoitona intiimialueen sheivauksen jälkeen."

Se on aika nasevasti sanottu, palaamme asiaan kesäisen testin jälkeen. Voipuunrasva tunnetaan myös sheavoina, ja se on todettu toimivaksi ratkaisuksi erityisesti herkälle kivespussin iholle.

Pallivahan pitäisi myös "sopia kaikille palleille, jopa mulkuille", sivustolla väitetään.

Tamperelaisen Aamulehden toimittaja oli testannut tuotteen ja totesi, että "miltei hajuton voide on miellyttävän tuntuinen sormissa ja palleissa. Se ei tee ihosta varsinaisesti rasvaisen tuntuista, vaan luonnollisen liukkaan ja samettisen. Pieni vahamaisuuden tunne palleissa ei haittaa, vaan päinvastoin vähentää turhaa hankausta."

Hän ei ollut täysin vakuuttunut Pallivahan tarpeellisuudesta, mutta kesäisestä testistä puuttuivat ehkä munia tosissaan rasittavat olosuhteet kuten esimerkiksi pitkät marssit armeijan harmaissa tai monen päivän moottoripyörämatkat kovassa helteessä tai maastossa, jossa nivuset hankautuvat tosissaan.

Selkeäksi haittapuoleksi hän totesi sen, että käytön aikana "pallit keräävät herkemmin nukkaa alusvaatteista. Vehkeet menevät siis joka tapauksessa pesuun, ennen kuin niitä käyttää muihin tarkoituksiin."

Hän oli kuitenkin sitä mieltä, että kokeilu tuotti pikkupoikamaista iloa, ja uskoi, että tuote soveltuu erityisesti kuivapalleille.

Tuotetta saa mm. Dick Johnsonin verkkokaupasta täältä hintaan 6,90 € per 50 millilitran palleja suojaava purkki. Lisäksi sitä myyvät kauneudenhoitotuotteisiin erikoistuneet liikkeet.

Pallivahassa lienee mieltä, sillä ainakin Dingon Neumann ja Apulannan Toni Wirtanenkin ovat todistetusti hakeneet omansa, kertoo Aamulehti. Muusikoiden pallit jos kenenkä lienevät suuren rasituksen alla.

Tässä varmuuden vuoksi vielä käyttöohje epäilijöille: 

"Ota purkista tarvittava määrä vahaa ja lämmitä vaha sormien välissä mukavan lämpöiseksi palleja varten, pallit ovat herkkiä lämpötilan vaihteluille. Levitä vaha palleihin. Saat mukavamman kokemuksen, jos pyydät puolisoasi tekemään tämän puolestasi, onhan se vähintään hänen velvollisuutensa."

Sopii kaikille palleille, jopa mulkuille, kerrotaan Dick Johnsonin verkkokaupan sivuilla.

Sopii kaikille palleille, jopa mulkuille, kerrotaan Dick Johnsonin verkkokaupan sivuilla.

Tässä vielä nimimerkin "MR" käyttäjäarvostelu Dick Johnsonin sivustolta:

"Tässä se on – kansakuntamme pelastaja!

En ole varmasti ainoa mies, jonka pallit ovat kovia poikia hikoilemaan. Olen asiaa usein tuskaillut ja nyt siihen löytyi ratkaisu! Täytyy myöntää, että skeptisin ajatuksin Pallivahan tilasin, mutta kun sitten purkista sipaisin vain pienen määrän sormenpäähän ja levitin kasseilleni sekä persvakoon, rauha vallitsi. Ei tahmaa, vaan tunne oli samettinen. Hikoilu onkin nyt ollut nivusosastossa huomattavasti vähäisempää eikä kesähelteelläkään tarvitse olla huolissaan. Kaiken kruunaa täysin hajuton tuote. Miksi kaikkeen muuhun kemikaaliin pitää tunkea kaiken maailman haisuttimia? Tämä on ehtaa tavaraa! Kiitos, Dick! Olet tehnyt yhteiskunnallemme merkittävän palveluksen tuomalla Pallivahan markkinoille!"