Kaikissa naisten ajoasuissa on panostettu turvaominaisuuksiin, naisille sopivaan leikkaukseen ja naisten vartalolle räätälöityihin suojiin. Kuten koko Rukka-mallisto, on naisten ajoasut brändin filosofian "turvallinen ja mukava, samalla täyttäen korkeimmatkin vaatimukset säänkestävyydelle ja käyttöominaisuuksille", mukaan valmistettu.

Rukan mallistossa on nyt naisille on saatavilla ajoasuja yhteensä viidestä eri kategoriasta.  Aiemmin sillä ei ole koskaan ollut näin laajaa tarjontaa erityisesti räätälöitynä naisille. Rukka on lanseerannut tälle keväälle naisten ajoasuja eri olosuhteisiin ja kohderyhmille. AIR-YA, on erittäin hengittävä AFT- ja AFT + -materiaalien ansiosta, ja sopii erinomaisesti kuumaan ilmastoon. Cordura-tuoteryhmän valikoimaan on Salli- takin rinnalle lisätty täysin joustava Elastina-malli.

Toughtrail-malli on puolestaan suunniteltu erityisesti matkaenduro- ja adventurepyörillä ajaville. Orbita on valmistettu Gore-Tex Pro 3-kerroksisesta stretch -laminaatista ja varusteltu monin ominaisuuksin ja edustaa naisten malliston huippua.

Kaikissa naisten takeissa on tyylikkään ulkonäön lisäksi huomioitu hyvä tuuletus viilentämään lämpimällä säällä. Monipuoliset väljyyden säätömahdollisuudet tarjoavat puolestaan optimaalisen istuvuuden ja varmistavat käyttömukavuuden.

Naisten takeissa saatavana ovat koot 34-50. Housuissa Rukka tarjoaa eri pituuksia. Normaali lahjemitalla saatavilla olevat koot ovat 34-46, pidemmällä lahjemitalla (+7cm) koot 36-42 ja lyhyemmällä (-7cm) lahjemitalla koot 34-50.

Osa Rukan naisille suunnatusta mallistosta.

Osa Rukan naisille suunnatusta mallistosta.