Puku on varustettu yhdeksällä vetoketjullisella tuuletusaukolla - kaksi rinnan alueella, yksi kummassakin hihassa ja kummallakin sivulla, yksi takana ja yksi kummassakin reidessä - jotka päästävät sisään runsain mitoin raikasta ilmaa antaen tervetullutta helpotusta pitkillä kesäisen kuumilla ajoreissuilla. Sateen sattuessa Gore-Tex-kalvo varmistaa, että ajaja pysyy lämpimänä ja kuivana.

R.O.R. takissa on käytetty erittäin hyvin hankausta kestävää Cordura 500D materiaalia vahvistamaan olkapäiden ja kyynärpäiden aluetta ja housuissa puolestaan polvien ja säärien aluetta. Housun takamus on Corduran lisäksi vahvistettu nahalla, joka antaa lisäksi pitoa pyörän satulalla istuessa.

Rukka AirCushion istuinalueen sisäpuolella toimii ilmastopuskurina kondensaation vähentämiseksi. Kuumuutta ja hankausta kestävää nahkaa on lisätty takamuksen lisäksi housun lahkeiden sisäsyrjiin. Housujen liikkumavapautta ja ajomukavuutta lisäävät joustavat palat haaroissa, polvien yläpuolella ja takana alaselän alueella. Väljän mitoituksen ja lahkeensuissa olevien vetoketjujen ja tarrakiristysten ansioista polvien alueella on tilaa myös polvituille ja Adventure saappaita on mahdollisuus käyttää lahkeen sisäpuolella.

Sen lisäksi, että R.O.R on täydellinen laminoitu puku käytettäväksi kuumien kesäkuukausien aikana, sitä voidaan kevyen materiaalinsa ansioista käyttää mukavasti toisen kesäpuvun päällä tuomaan sääsuojaa, kun tarvittavan iskunsuojan antaa alla käytettävä puku.

Konsepti on mielenkiintoinen myös off-road ajajille, jotka haluavat suojautua tuulelta ja sateelta. R.O.R takin väljä mitoitus mahdollistaa suojapaidan tai -panssarin käytön alla. Lisäksi Rukka tarjoaa mahdollisuuden lisätä iskunkestävyyttä erillisenä ostetuilla Rukka D30 Air suojilla, jotka on helppo lisätä puvussa oleviin valmiiksi muotoiltuihin taskuihin.

Takkia on saatavilla kahdessa värissä musta-harmaana ja musta-kelta-harmaana koossa 46-62. Housut ovat saatavilla mustana harmain yksityiskohdin kolmessa pituudessa: lyhyellä lahkeella koossa 48-58, normaalilahkeella 46-62 ja pitkällä lahjepituudella koossa 48-58.

Suositusvähittäishinta takille on 549 € ja housuille 449 €.

Edit 23.5.: lisätty takin ja housujen hinnat.