Leatherman Tool Group Inc. on maailman suurin monitoimityökalujen valmistaja. Se julkisti Leatherman Tread -työkalurannekkeen vuonna 2015. Mallisto on sittemmin laajentunut hieman sirommalla Tread LT-mallilla sekä kellolla varustetulla Tread Tempolla.

Malliston uusin tulokas on nyt syksyllä julkaistu näiden kahden viime mainitun yhdistelmä, eli kellolla varustettu keveämpi Tread LT. Nimi on siten loogisesti Tread Tempo LT. 

Leatherman Tread Tempo Lt

Leatherman Tread Tempo LT

Sekä naisen että miehen ranteeseen sopiva versio on keveämpi kantaa, mutta varustettu 29 työkalulla, jotka sopivat hyvin arjen askareisiin. Kuten muutkin Treadit, sen voi viedä lentokoneeseen, joten se kulkee mukana myös matkalla.

Tread Tempo LT työkalurannekkeessa on mukana sveitsiläinen kello, jonka taulun halkaisija on 38 mm. Kello on vesitiivis 20 ATM asti ja se näyttää ajan lisäksi päivämäärän. Viisarit ovat itsevalaisevat ja kellon takuu on 2 vuotta.

Leatherman Tread Tempo Lt Black.

Leatherman Tread Tempo LT Black.

Rannekkeen työkalulinkeistä löytyy kaiken kaikkiaan 29 eri työkalua erikokoisista ruuvimeisseleistä kiintoavaimiin, Torx- ja kuusiokoloavaimiin sekä lasinrikkojaan ja pullonavaajaan. Rannekkeen paino on 190 grammaa. Sen linkkien leveys on 2,5 cm ja takuuaika on 25 vuotta.

Tread Tempo LT työkalurannekkeen suositushinta alveineen on 499,00 €.

Leatherman Tread Tempo Lt

Leatherman Tread Tempo LT

Aiheesta aiemmin:

Tämä miehekäs rannekoru onkin setti erilaisia oikeita työkaluja

Leathermanin rannekkeeseen kätketty monitoimityökalusarja sai uutta puhtia

Leatherman Tread Tempo Lt

Leatherman Tread Tempo LT