Valmistaja itse mainostaa Crua Modusta majoitteeksi, jossa on kuusi erilaista toimintoa yhdessä ja samassa paketissa. Pakkauksen mukana seuraa teltta, integroitu qiltti, itsetäyttyvä eristetty makuualusta, riippumatto, veranta, piknik-huopa ja "muuta". Modukset voi myös liittää toisiinsa, mikä saattaakin olla tarpeen, sillä kyseessä on yhden hengen majoite.

Teltan kokoaminen aloitetaan laittamalla mukana tuleva vedenpitävä aluskangas maahan. Sen päälle asennetaan itsestääntäyttyvä ilmapatja, jonka päällä qiltti, joka toimii samalla makuupussina. Ilmapatjassa on täytteenä sekä ilmaa että kuitua, ja se tarjoaa paremman suojan alusena kuin makuupussi, ja on tietysti vedenpitävä.

Crua Modus.

Crua Modus.Hyönteisverkko ripustetaan ilmatäyttöisten 'telttakeppien' varaan.

Ilmava sisäteltta tai oikeammin hyönteisverkko ripsutetaan paksujen ilmatäytteisten seipäiden varaan. Seipäät ovat kevyet, nopeasti täytettävissä ja kiinnitetään Velcroilla pohjakankaaseen.

Vedenpitävä katto-osa nostetaan vielä katteeksi, mikäli keli on kylmä, sateinen tai muuten vain haastava. Päällykangas vahva, ja sen toinen puoli on heijastava. Kylmällä kelillä heijastavan pinnan voi kääntää alaspäin, kuumalla ylöspäin.

Crua Modus.

Crua Modus. Teltta varustettuna päällykankaalla heijastava puoli alaspäin.

Päällikankaan lisäämisen jälkeen teltta on valmis käyttöön.

Monitoimisuutta korostaa se, että päällikankaan voi helposti muuttaa riippumatoksi ja mukana tulevien alumiinitankojen avulla voi joko levittää riippumattoa tai sitten nostaa päällikankaan lievettä niin, että telttaa voi käyttää laavuna.

Ilmapatjan päällä voi chillailla vaikka nurmikolla, mutta myös qilttiä voi käyttää picnic-huopana. Toinen puoli siitä on superpehmeä ja mukava ja toinen puoli vedenpitävä.

Crua Modus.

Crua Modus. Päällykangas on kestävä ja toimii myös riippumattona.

Crua Moduksen valmistukseen ollaan parasta aikaa hakemassa rahoitusta joukkorahoituspalvelu Kickstarterin kautta. Rahoitus on hyvällä mallilla, sillä se on kerätty jo yli kahdeksankertaisesti: tavoite oli 20 000 taalaa, mutta rahaa on kertynyt jo 164 968 dollaria tätä kirjoitettaessa ja kampanjaa on vielä jäljellä 37 päivää.

Koko paketin paino kuulostaa melkoiselta, 3,85 kg, mutta täytyy muistaa, että mukana on myös makuupussi ja makuualusta. 

Crua Modus.

Crua Modus. Itsetääntäyttyvä makuualusta ja qiltti.

Teltan hinta kampanjan kautta ostettuna on vain 199 dollaria, ja arvioitu toimitusten aloitusaika huhtikuu 2020. Telttaa saa myös 2 ja 4 teltan pakkauksina, ja erikseen saatavilla on lisäkangas, jolla voi liittää kaksi telttaa yhteen sateelta suojatusti.

Crua Modus.

Crua Modus. Kaksi telttaa liitettynä yhteen sateenpitävästi.

Aiheesta lisää hankkeen Kickstarter-sivulla täällä. Mikäli Moduksen pystytyksestä kertova video ei näy alla, voit katsoa sen täällä

Aiheesta aiemmin: Crua: hybriditeltta ilmassa tai maassa nukkumista varten